(Ruthless Sinners MC #1)

3 Mayıs 2020
İngilizce
Türler:

2024 775. kitabı
Delilah, huzurevinde çalışan bir hemşiredir ve hayatının nasıl bir yöne doğru gideceğini hiç bilmiyordur. Delilah'ın kardeşi Danny, kendisi farkında olmadan Ruthless Sinners'a  satan kişi olduğu için başını büyük belaya sokmuştur. Günahkarlar son sevkiyatlarında ne olduğuna dair yanıtlar aramak için geldiklerinde Delilah da onun evindeydi. Ve işler ters gidince Danny'yi hem de Delilah'ı kulüp binasına geri götürüyorlar. Delilah'ya göz kulak olma görevi ise Hawk'a veriliyor ve bu onlar için sadece başlangıçları oluyor. Bakalım neler olacak
Ties That BindL. Wilder · 03 okunma
2022 405. kitabı
Okunma: 28 Aralık 2022 23:32
Yeni yazar yeni seri güzel çıkarsa züper olacak :D Ruthless Sinners MC 10 kitaplık bir Mc serisinin ilk kitabı dil anlatım güzel ilk kitabın bol karakter ve olaylara giriş durumu azıcık karışıklık yaratmış ama çok boğmadı neyse :))) MC serilerinin bazıları daha yumuşak bazıları sert oluyor bu o sertlerden adam öldürme uyuşturucu kaçakçılığı hepsi var . Delilah yaşlı bakım evinde hemşire olarak çalışan babası zamanında annesini onu ve erkek kardeşini terk edip gitmiş düzgün bir hatun . Erkek kardeşi biraz abuk sabuk işlere karışıyor bir gün erkek kardeşinin evindeyken eve iki motorcu geliyor bizim hatunda olaya dahil olunca büyük olaylar patlıyor . Salak erkek kardeşi motorculara silah çekip birini yaralıyor ama diğeri bunu indirip kız kardeşi ile beraber kulübe getiriyor . Kızı bir odaya hapsediyorlar erkek kardeşini de yediği boklar için sorguya alıyorlar . Hawk 12 senedir kulüpte takılan ciddi ilişki yaşamayan bir motorcu Delilah ile birbirlerini bir gördüler o görüş . Hawk tüm süre boyunca kızı hep korumaya çalıştı tonla olaylar oldu seriye güzel giriş yazmış yazar . Hawk ve Delilah gayet tatlı bir çift Hawk seksi alfa ve iyi kalpli Delilah güzel akıllı güçlü bu benim için çok önemli zayıf ağlak kadın tiplerini sevmiyorum .
Ties That BindL. Wilder · 03 okunma