Never After Series #1

Hooked

Emily McIntire
Yeni bir güncelleme ile geldim
Ren yayınları Never After serisinin 4 ve 5 kitaplarını aynı anda çıkartıyor. Hatta satışa açıldı bile. Eğer seriyi hatırlamayanlar var ise aşağıya ilk 3 kitabını koyacağım. Aslında ben 3 kitabını da okudum. Araya bayağı zaman girdiği için ve hazır serinin devamı geliyorken dedim ki "neden bu seriye tekrar başlamayayım" Biraz da bilgileri tazeleriz diye düşündüm. Bağlı Yaralı Lanetli Yasaklı Zehirli
Her gece, Sabaha kadar, Hayatta kal.
Bağlı Çok çok daha iyi benzer kitaplar okudum. Önerilere bakarak okumak istemiştim ama karakter gelişimi yeterli değil, olaylar yeterince vurgulanmamış, her şey üstün körü anlatılıp geçilmiş bu da kitabı basitleştirmiş. Diğer bölümlerini de okuyacağım ama Bağlı beni hayal kırıklığına uğrattı. Karakter olarak sevdiğim tek kişi Jon ve bu kitap için çok üzücü çünkü toplamda sadece bir iki sayfa kadarlık bir rolü var. Wendy azıcık güçlü olsaydı bari :(
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Saçma
Bağlı 205. sayfadayım ve Hook'un Wendy'nin suçlu olmasına inanması kadar ahmakça bir şey yok. Ne yani sana oyun oynayacak kadar akıllı ama bütün zayıf noktalarını senin gözünün önüne serecek kadar aptal, buna sadece gülerim. :[
Duygu ve Düşünce