Hz. Fâtıma

Nisan 2023
Aile Semerkand Yayınları

2023 6. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2023 20:14
Hadis ve Ayetler ışığında sade ve akıcı bir dille yazılmış. Hz Fatma annemizin Efendimiz (sav) e olan yakınlığı, benzerliği, takvası ve neden cennet kadınlarının hanımı olduğunu hikayeleştirmeden hadis kaynakları ile anlatıyor. Müslüman kadınlar olarak Hz Fatıma ve onun gibi cennet hanımlarını daha yakından tanımak ve ahlaklarını örnek almak için okunması gereken güzel bir kitap.
2022 20. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2022 19:44
Kesinlikle ama kesinlikle okunması gerekenler listesinde olması icab eden bir kitap. Bir genç kızın neleri örnek alıp nelerden kaçınacağını açık ve güzel bir şekilde gözler önüne seren yazarın, zarif bir dille yazmış olması kimi anlattığının bilincinde olarak yazıldığı gözlerden kaçmıyor.
Hz. Fatıma
2025 34. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2025 17:26
Bu kitabı okuduğuma gerçekten mutlu oldum. Uzun zamandır Peygamber Efendimizle ilgili hiçbir şey okumuyordum ve onu çok özlediğimi fark ettim. Hz.Fatıma'nın hayatıyla ilgili de güzel bilgiler öğrendiğime mutlu oldum ama keşke daha çok ayrıntı öğrenebilseydim. Biraz yüzeysel kaldığını düşünüyorum kitabın. Bir de kitap özellikle sonlara doğru çok tekrara düşmüş. Anlattığı şeyleri tekrar tekrar anlatıyordu, bu yönünü sevmedim. Ama genel olarak cidden bana faydası olduğunu söyleyebilirim bu kitabın. Hz. Fatıma ve Hz. Ali'nin ahiret hayatı için dünya nimetlerinden nasıl vazgeçtiklerini okuyunca kendi Müslümanlığımı sorguladım ve daha iyi bir Müslüman olmalıyım dedim kendi kendime. Çalışmalara da hemen başladım. Hazır perşembe günü oruç tutmak sünnetken oruçla başlayayım işe dedim :) İyi ki okudum dediğim bir kitap oldu, sizlere de tavsiye ederim.

Büşra ArgumYazar · 1 kitap
Büşra Argum, özellikle dini ve ahlaki temalı eserleriyle tanınan bir Türk yazardır.