İbrahimi Genç

Abdullah Z. Atabey
Aralık 2012
Furkan Basın Yayın
Türler:

TEVHİDİ GERÇEK ANLAMDA ÖĞRENMEK İSTERSEN OKU BENCE!...
2021 17. kitabı
Okunma: 22 Haziran 2021 03:00
Uzun zamandır okumayı düşündüğüm kitaplar arasında yer alıyordu. Bir gün hevesle aldığım bir kitabın beni hayal kırıklığına uğratması üzerine, kendimi teselli etmek amacıyla "İbrahimi genç" kitabını alarak bir nevi kendimi ödüllendirdim diyelim. :)) Kitap beklentimin çok üstündeymiş, okudukça bunu daha iyi anladım.Tevhid konusunun çok güzel bir şekilde ele alınıp incelikle işlendiği, Günümüzde İslâm dinine yapılan tahribatı gözler önüne seriyor. İnsanın okudukça bir çok yerden notlar alması gerektiğini düşünüyorum. Kendinize bir iyilik yapın ve bence bu kitabı mutlaka okuyun. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İbrahimi Genç
1000k
2018 101. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2018 10:15
Tevhidi Roman kitaplarından birtanesi daha. Daha önce okuduğum Yiğit Muvahhidlerin Öyküsü adlı kitabı andırıyor. Küfür sisteminde eğitim alan bir genç. Ve bir dostuyla 1 yıl sonra karşılaşıp onun ağzından ilk kez duyduğu ve ufkunu genişleten bir kelime “TEVHİD” Güzel bir eser. Tavsiye ederim.
2022 4. kitabı
Bir gencin İslam ile tanıştıktan sonra muhafazakar görünen ailesinin yaşadığı İslam ile gerçek İslam arasındaki derin fark görünce çevresindekilerin tepkilerini anlatan çok güzel üslup üzere yazılmıs mükemmel bir kitap hepimiz iman ettikten sonra yaşadığımız şeyler aslında
2019 11. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2019 18:44
Allah'ın bana verdiği ömür boyunca benim için en değerli en önemli ve öncelikli mesele İslam olacaktır İslam'ın özü olan tevhid akidesi olacaktır hayatımı bu amaca adadim Rabbimden dileğim şudur ki ölümüm de bu yüce gayenin peşinde koşmakla olsun başkalarının bu yolda olup olmaması benim için hiç önemli değildir müslümanmış gibi davranıp islami tahrif edenler islami küfür ideolijileriyle barıştırıp karıştırmak isteyenler yüzyıllardır bize kokuşmuş fikirler ve bombalarla saldıran küfür ittifakıyla onların yerli işbirlikçileri toplanıp engellemeye çalışsalar da beni yardımsız ve yoldaşsız bıraksalar da bu yolda azimle yürümeye devam edeceğim
·259 syf.·
2025 1. kitabı
dili basit ve okunması kolay, son 30-40 sayfalık kısımda çoğu müslümanın kendi hayatından kesitler bulacağı yerler var. ama genel olarak çok içine çeken bir kitap değil açıkçası. ne ilmi yönü kuvvetli, ne de edebi yönü. belli bir olay örgüsü yok, dolayısıyla sonraki sayfayı pek merak etmiyorsunuz. semih hoca'nın necaşi ve yusuf peygamberle alakalı sorulara verdiği cevaplar ilmi olarak zenginleştirilse en azından ilmi yönden daha faydalı bir hale gelebilirdi. kitabın sonunu ise verilmek istenen mesaj itibariyle başarılı buldum. ismail evden ayrılır (islam fedakarlık gerektirir) ve kardeşi yakup artık ismail'e hak vermektedir. (islam daveti yayılacaktır)