İçgörü Terapisi

The Insight Cure
Sıralamalar

Puan vermedi·284 syf.·
2024 58. kitabı
Sahip olduğumuz “yanlış gerçeklikler” nelerdir? Yaşamımızı nasıl etkiler? Biz bunları nasıl iyileştirebiliriz, içgörü burada nedir ve ne işe yarar? sorularının cevabı bu kitapta. Keyifli ve öğretici.
İçgörü TerapisiDr. John Sharp · Epsilon · 20247 okunma

Dr. John SharpYazar · 1 kitap
Harvard Tıp Fakültesi'nde uzun süreli bir öğretim görevlisi olan Doktor Sharp, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine hastalarla ilk etkileşimlerini daha anlamlı hale getirmeyi öğretiyor. Öğretim tarzı bütünleştirici: Doktor Sharp, klinik deneyiminden hikayeler ve gözlemler paylaşıyor ve eski hastaları sınıfa getirerek doktor/hasta ilişkisi ve psikiyatrist/hasta dinamiği hakkındaki görüşlerini açıklıyor. UCLA'daki David Geffen Tıp Fakültesi'nde Doktor Sharp, üçüncü sınıf öğrencilerine doktorluk ilkelerini öğretiyor. Öğretimi için öğrencilerden çok sayıda ödül kazandı ve Amerikan Psikiyatri Birliği'nden ulusal takdir aldı. Doktor Sharp, Harvard Tıp Eğitimcileri Akademisi'nin bir üyesidir. 2016'da başlatılan Tıp Fakültesi'nin Yeni Yol tıp müfredatının yeniden tasarımına katıldı ve ayrıca oradaki Dış Eğitim Dekanı ile programlar üzerinde aktif olarak çalışıyor.