Yazar:
27 Şubat 2024
Atlı Karınca Yayınları

2026 29. kitabı
Bir otobüs yolculuğu sadece menzile ulaşmak mıdır? Yoksa geçmişi sorgulamak anılarla yüzleşmek mi?
·168 syf.·
2026 13. kitabı
Bu kitap, bana göre özellikle insan ilişkilerindeki incelikleri ve içimizdeki küçük umut kıvılcımlarını fark etme üzerine yoğunlaşan bir eser gibi görünüyor. Okurken tekil bir olaydan çok, karakterlerin birbirlerine dokunuşu ve o dokunuşun yarattığı etki üzerinde duruyor gibi geliyor. Basit bir gençlik hikâyesi formunda görünse de, insanların kendi iç dünyasını ve başkalarıyla kurduğu anlamlı bağları sorgulattığını düşünüyorum. Bu yüzden hafif ama düşündürücü bir okuma isteyenler için keyifli olabilir. Her insanın bir yıldız olduğunu hatırlatan, küçük dokunuşların ve umut ışıklarının değerini gösteren bir kitap. Okurken hem içe dönüyor hem de çevrendeki insanlara bakışın değişiyor. Herkesin içinde bir yıldız var… Bu kitap, o ışığı fark ettiriyor ve küçük umutların değerini hatırlatıyor.
2025 34. kitabı
Okunma: 16 Nisan 2025 16:53
Yolculukla başlayıp yolculukla biten enfes bir iç sorgulayışın ortasında kendinizi bulduğunuz ve içinizden bir şeylerin birebir aynısı duyumsadığınız bir roman. Yazarın kalemi ve sözcüklerle ki dansı çok berrak. Hikayenin kendisi çok güzel olmakla birlikte kullanılan dil sanki bir buz pateninin buz üzerindeki kayışı gibi sarsıntısız ilerliyor. Ekrem ve Özgür'ün okulda tanışma hikayesi ve sonrasında nasıl sarsılmasız bir arkadaşlığa dönüşümünü okuyoruz.