Kasım 2017
9786056619267
Ciltli
Türler:

Muhammed Hüseyin (R.A.)Yazar · 6 kitap
Arif-i billah Pir Muhammed Hüseyin (r.a.) Hazretleri, 1960 yılında Diyarbakır’da dünyaya teşrif etmiştir. Ailesi, Kadiri-Rufai tarikatına bağlı bir aileydi. Babası ise yörenin mümtaz ulemasından biriydi. Pir Hazretleri, on bir çocuklu kalabalık ve dini bütün bir ailede yetişmiş, küçük yaşlardan itibaren temiz ahlakı, Rabbine olan teslimiyeti, edebi, Allah’a aşkıyla yakınlarının ve çevresindekilerin gönlünü kazanmıştı. Muhterem valideleri Emine Hatun, Miraç Kandili’ne denk gelen bir günde ve harikulade manevi hâller içinde doğurduğu Pir Hazretleri’ne bu sebepten dolayı evlatları arasında farklı bir nazarla bakıyordu. Emine hatun, çocuklarının dindar olarak yetişmesi için büyük bir çaba sarf eder, Rabbinin emir ve yasaklarını devamlı çocuklarına anlatırdı. Çocukları yemeğe otururken besmele getirmeyi, kalkarken elhamdülillah demeyi unuttuklarında bile valideleri onlara hatırlatırdı; fakat Pir Hazretleri için annesi kendisini hiç yormadı; çünkü o sadece yemeğe başlarken değil, her lokmada bismillah der, her lokmanın sonunda elhamdulillah derdi. Pir Muhammed Hüseyin (r.a.) hazretleri 1978 yılında on sekiz yaşında evlendi. 1980 yılında Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı‘nda askerlik vazifesini yerine getirdi. Bir yıl Burdur’da kaldıktan sonra İstanbul’a taşındı. Hayatı gece gündüz Rabbinin vahyini beyan etmekle geçen, Pir Muhammed Hüseyin (r.a.) Hazretleri’nin şimdiye kadar yayınlanmış başlıca eserleri şunlardır: - Bilgisayar Hatlı Kolay Okunuşlu Kur’ân-ı Kerim ve Âyetlere Göre Genişletilmiş Meali - Kelime Manalı Nûzul Sırasıyla Kur’ân-ı Kerim ve Âyetlere Göre Genişletilmiş Meali - Kur’ân-ı Kerim’deki Nüzul Sırasına Göre El Esmâu’l Husnâ (7 Cilt) - İman İslam İhsan (3 Cilt) - Gönül Sohbetleri - Vuslat Yolculuğu Aşktan Öteye Yol Yok - Aşk Âşık Maşuk - Kur’ân’ın Özü, Kapısı Fâtiha Sûresi’nin Tefsiri - Söz Hakkı Soru ve Sorunlara Allah’a ve Resulüne Göre Cevaplar (2 Cilt) - Âyetlere Dua ve İstiğfar İle Cevaplar - Rabb’inin İsmiyle Oku - Kendine Hiç Sordun Mu Ben Kimim? - Allah’ın El Efâlu’l Husnâ’sı ve Aşk (3 Cilt) - El Esmâu’l Husnâ Cep Kitapçığı Ayrıca Kur'an ve İnsan, Subhânallah Sohbetleri, Tefsiru’l Kur’ân Hikmetu’l Beyan (20 Cilt), Tevhid Ve Aşk (3 Cilt), İrşad Sohbetleri (20 Cilt) Söz Hakkı Soru ve Sorunlara Allah’a Ve Resulüne Göre Cevaplar (20 Cilt) kitap çalışmaları devam etmektedir.