After Earth
Peter David
Michael Jan Friedman
Çevirmen:
Selim Yeniçeri
Asıl Tehdit Öfkenin Bir Adım Ötesinde Bekliyor... Dünya'nın yaşanmaz bir hal almasıyla oradan ayrılmak zorunda kalan insanlar, bilmedikleri bir gezegene, adını Nova Prime koydukları bir şehre yerleşirler. Yaşama tutunma mücadelesi verirken beklenmedik bir anda uzaylı Skreller tarafından saldırıya uğradıklarında, birçok kayıp vermelerine rağmen seçkin savunma birimi olan Komandoların üstün çabasıyla bu saldırıyı geri püskürtürler. Ancak belanın asırlar sonra, bu defa çok daha korkunç bir tehditle döneceğinden habersizdirler. Bu tehdit, insanoğlunu Nova Prime'dan hatta evrenden bile silebilecek güçte tasarlanmış korkunç ölüm makineleridir... İlk Saldırı, pek çok ülkede büyük ilgi uyandıran ve aynı isimle sinemaya uyarlanan ana kitap Dünya: Yeni Bir Başlangıç'ın (After Earth) giriş kitabıdır. Dünya: Yeni Bir Başlangıç büyüleyici anlatımıyla bilim kurgu kitapları arasında özel bir yer edinmiştir.
418 sayfa (11 sa. 51 dk.) · Martı Yayınları
#3.028 Fantastik
Benzer Kitaplar
Dünya: Yeni Bir Başlangıç
7.9
Kardeşlik Savaşçıları 8 (Temuç...
9.4
Tarık Özgür
@tarik0607
Puan vermedi
2021 11. kitabı
Kitabı baştan sona çok beğendim sonunu biraz daha az beğendim yani bana göre sonu daha farklı bitebilirdi filmi de varmış bilim kurguyu ilk defa okuyorum beğendim
Ertap ALTUNKAYNAK
@ertapa
Kitabı okudu
2015 56. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2015 00:00
Bir özelliği olmayan bilim kurgu.. İnsanın kalbini hoplatabilecek sahneler çok basitleştirilmiş.. Heyecandan uzak..
Asude
@asucorn
Kitabı okudu
2017 26. kitabı
Kitap da şaşırtıcı olan tek şey 3 yazarın bir araya gelip bu kadar basit ve sıradan bir konuyu işlemiş olmalarıydı Bir özgünlük göremedim
Yazar · 3 kitap
Kitaplar
İlk Saldırı
Sherlock Holmes - Hüznün Zirve...
The DC Comics Encyclopedia
İleri