Eylül 2020
Sokak Kitapları Yayınları

2021 6. kitabı
Îlon yani Eylül, Doğrusunu söylemek gerekirse kitabın ismi ve kapağı ilgimi çekti ve bu şekilde okumaya koyuldum. Yazarın şiirlerindeki sevgiyi anlatış şekli farklıydı, Biraz ütopik bir anlatış şekli vardı, bundan dolayımı bilemiyorum ama gayet akıcı ve insanı o ütopyaya çekiyordu. Gayet güzel şiirler vardı okumanızı tavsiye ederim |
2020 57. kitabı
Doğrusunu söylemek gerekirse şimdiye kadar hiç şiir kitabı alıp okumadım, yazarımız "buradan kendisine çok teşekkür ediyorum" imzalayıp gönderme inceliğinde bulundu, ve bende bir şiir kitabı okumuş oldum:) Yazarımız Eyüp Özergin şiirileri ve ifade tarzı bana çok farklı geldi, nasıl desem derin ama karmaşık, aşkı ifade etme şekli sanki hayalle gerçek arasında sıkışmış kalmış gibi, kelime dağarcına hayret ettimide söylemem gerek. Ben çok başarılı buldum, umarım bundan sonra ismini daha bir çok kitapta görürüz. Yazarımıza başarılarının devamı diliyor ve bu güzel kitap için tekrar çok teşekkür ediyorum yüreğine sağlık.
2020 54. kitabı
Eyüp Özergin-Îlon • • #alıntı “Aşk özneldir, Nesnelliğini biz yaşarız. Hadi bunu radikalleştirelim! “ • • “Sevgilim, yine Adının geçtiği tüm yollar yağmurlu.” • • “Dinlediğim her şarkıya seni giydirdim. Üzerime sinmiş mavinin en yalnız tonuyla Seni dinliyoruz...” • • “Mutlu bir hüzün kapladı yüreğimi, İçimde yirmi dokuz harfin açıklayamayacağı Bir kırgınlık var..” • Şiirlerlerin her biri öyle güzel ki.. Yine mest oldum güzel dizelerle.. Okumalısınız, keyifli okumalar