Romanoff Bratva #1

20 Ağustos 2021
Independently published
İngilizce

2025 68. kitabı
Konusu: Veteriner kliniğinde yaralı köpekle ilgilenirken kapıdan bir adam gelir ve kolu kanlıdır. Silahını doğrultup Arya'yı yardım için zorlar. Arya geçmişinden dolayı bu tür şeylere yabancı değildir o yüzden de korkmamıştır. Yarasına baktığı adama gitmesini söyler fakat anlık çekimle birlikte olurlar. Aradan geçen dokuz ay sonra Arya otobana çektiği arabada doğum yapmak üzeredir. Peşindeki adamlardan kaçarken arabayı fark eden Dima, doğum yapmak üzere olan kadına yardım eder ve sonra fark eder ki kadın oğlunu doğurmuştur. Allah'ım şükür bitti. Bakın konusu güzel ama bir konu nasıl hiç edilir onu okumuş oldum. Kadın doğum yaptı yapar yapmaz peşine bebeğinin babasının düşmanları düştü hastaneden kaçtılar derken tüm Amerika'yı dolandılar. Sonra çocukları kaçırıldı. Burada bitti. İkinci kitapta da çocuğu arıyoruz. Motellerde bir don da ilk defa görüyorum okuyorum
#çevirigiller
Immaculate DeceptionNicole Fox · Independently published · 08 okunma
2025 12. kitabı
Hayal kırıklığına uğradığımı söylemek isterim. Başta herşey çok güzel giderken ortalara ve sonlara doğru herşey allak bullak oldu. Klişe bir kurgu. Zaten yazarın birçok kitabı klişe sahneler, olaylar, konular içeriyor. Ne yalan söyleyim ben klişe okumayı severim. Ama bu kitaba hiç ısınamadım. Kızımız veteriner. Adamımız ise bir mafya. Bir gün kızımız, akşamüstü kliniği kapatacağı sıra içeri yaralı bir adam giriyor (bizim adam) ve elinde silahla ona yardım etmesini istiyor. Kızımız sanki kendisine silah çekilmesi çok normal bir şeymiş gibi, tamam diyor ve bizim adamı tedavi ediyor. Sonrasında aralarında bir çekim yaşanıyor ansızın ve o anlık duygulara kapılarak bir tek gecelik ilişki yaşıyorlar. 9 ay sonra adamımız yine adamlar kaçarkan yol kenarında bir kadının doğum yaptıgını görüyor ve bilin bakalım o kadın kim??? Bizim kız. Şaşırdık mı? Hayır ckmskfmdmf Gerçekten başta herşey güzeldi dedim tam istediğim tarzda ama ortalara gelince herşey sapa sardı. Bizim adamın kuruntuları bir bitmedi. Kızımızın ise her fırsatta kaçma girişimleri. Sanki gidecek bir yeri varmış gibi kaçmaya calısıyor. Zaten sonunda patladı oda elinde. Yani boşa okumuşum gibi geldi bana. Ben sevemedim kitabı.
Immaculate DeceptionNicole Fox · Independently published · 08 okunma

Nicole FoxYazar · 10 kitap
Nicole Fox writes smart, sexy mafia romance novels. She is a crazy cat lady in her late 30s with a coffee addiction, an overactive imagination, and a husband who somehow puts up with her impulsive need to keep buying new plants for their house.