Çıtır Çıtır Felsefe 8

İş ve Para

Brigitte Labbé
Tahmini Okuma Süresi:
1 sa. 8 dk.
Sayfa Sayısı:
40
Basım Tarihi:
2014
Yayınevi:
Günışığı Kitaplığı Yayınları
ISBN:
9789756227480
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·40 syf.··
Beğendi
·
2018 70. kitabı
Pek beğenmedim sizler için ama kendim için beğendim bu kitap serisinin bu kitabını.size tavsiye etmiyorum.para zaman ilişkisi anlatılıyor.zamanin göreceliği iş in değerinin ne olacağı. Paranın icat edilmesinin gerekliliği ve faydasını anlatiyor.yani aşk yok sevgi yoktu.sizlere hitap etmez bana hitap ediyor is para ilişkisi acısından
İş ve ParaBrigitte Labbé · Günışığı Kitaplığı Yayınları · 2014131 okunma
Puan vermedi·40 syf.··
2021 48. kitabı
Çıtır çıtır felsefe serisinden, iş ve para’yı okudum. Sanırım bazı kısımlar için zihnimde cevap yerine sorular oluşturdu kitap. Belki de amacı buydu bilemiyorum… İş için yaptığı tanımlamalar ve zamanımız ekonomik durumunu bir arada düşününce biraz daha açıklamalar yapma gereği hissetti zihnim sanırım. İş ne demek? Ne yaparsak iş olur? İnsan için iş ve para hangi konumdadır? Bunlar kitabın içerik kısmı haricinde benim başlıkları yorumlamalarımdı diyebilirim. Okumak ve üzerinde konuşmak güzel olur.
İş ve ParaBrigitte Labbé · Günışığı Kitaplığı Yayınları · 2014131 okunma
İş ve para
10/10
·40 syf.··
2020 125. kitabı
Kitabı kızım için aldım kitabı bitirdi kitapla ilgili sorular sordum tam olarak anlayabilmiş mi diye bende okudum çok beğendim ve kesinlikle tam çocukların anlata bileceği şekilde anlatmışlar her anne veya babaya veya ileride çocuk sahibi olacaklara almalarını tavsiye ediyorum
İş ve ParaBrigitte Labbé · Günışığı Kitaplığı Yayınları · 2014131 okunma
8/10
·40 syf.·
2023 26. kitabı
Brigitte Labbé - İş ve Para Çıtır çıtır felsefe serisini çok eskiden beri okuyorum ve biliyorum. Çok basit bir dili var ve içindeki hikayelerle de çok eğlenceli bir şekilde anlatıyor herkese önerimdir :)
İş ve ParaBrigitte Labbé · Günışığı Kitaplığı Yayınları · 2014131 okunma

Yazar Hakkında

Brigitte LabbéYazar · 38 kitap
Yazar Brigitte Labbé uzun süre iletişim sektöründe görev aldıktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi'nde felsefe eğitimi gördü. Çalışmalarını, karışık felsefi kavramları çocuklara aktarabilmek üzerine yoğunlaştırdı. ''Çıtır Çıtır Felsefe'' dizisinde, çocuklara felsefenin sürekli kendini yenileyen bir sorgulama olduğunu göstermek istedi. Okullarda, kütüphanelerde ve kafelerde, çikolata, kurabiye ve şeker eşliğinde çocuklar için ''Çıtır Çıtır Felsefe'' günleri düzenleyip tartışmalar yapan Labbé, katıldığı ulusal ve uluslararası konferanslarda, yetişkinler için, çocuklara zor konuları anlatmak üzerine sunumlar gerçekleştiriyor. İstanbul'da da okullarda çocuklarla bir araya gelen yazar, müzisyen eşi Wassim Soubra ve iki kızıyla birlikte Paris'te yaşıyor.