Kings of Mayhem MC Tennessee #1

İngilizce
Türler:

2023 57. kitabı
Okunma: 09 Mart 2023 14:32
Döndüm dolaştım yine bir MC serisine başladım :D Yazarı ilk okuyuşum dil anlatım güzel 3 kitaplık Kings of Mayhem MC Tennessee serisinin ilk kitabı kendileri . Yazarın Kings of Mayhem MC adlı 7 kitaplık ayrı bir serisi var oda aynı MC grubunun farklı şehir şubesi listemde :D Kings of Mayhem MC Tennessee 'nin başkanı Jack 5 sene önce üvey erkek kardeşi onu öldürmek isteyenlerin açtığı ateş sonucu ölünce kopuyor . Hayatı boka sarıyor evliliği bitiyor neyse 5 sene sonra günümüzde peşinde olduğu tek adam kalmış diğerlerini öldürmüş . Bu sırada ölen erkek kardeşinin en yakın kız arkadaşı Bronte'nin peşine kimliği bilinmeyen biri düşüyor polis bulamıyor . En son artık kız korkudan doğduğu şehre dönüyor Jack olayı öğrenince kızı kendi evine alıyor korumak için . Bronte ile aralarında 15 yaş var kız 25 adam 40 (fakat adam bir içim su bakın nefis) Bu sebeple Jack bayağı bir geri durdu ama tabi sonunda ilişkileri başladı . Bronte bence sağlam bir kadın karakter MC dünyasını biliyor öyle ay adam vuruldu vs diye fenalık geçirmiyor :D Tabi kitapta yine silahlar patlıyor MC grubunu tanıyoruz aşk erotizm macera hepsi var . Bu arada serinin 3 kitap kapağı her biri pek leziz :D Bakalım sonunda en çok hangi adamı seçicem :)))))
JackPenny Dee · 01 okunma

Penny DeeYazar · 0 kitap
enny Dee writes contemporary romance about rockstars, bikers, hockey players and everyone in-between. Her stories bring the suspense, the feels and a whole lot of heat. She found her happily ever after with an Australian hottie who she met on a blind date.