Zarkov Bratva Book Two

Independently Published
9798323331963
İngilizce

2025 79. kitabı
Serinin ikinci kitabı da bitti ilkinin devamı olduğu için konuya çok değinmeyeceğim. Dediğim gibi tek kitap olsa da olurmuş, ilk kitabın üzerine sadece bir iki olay ekleyip klasik mafya kitaplarında olduğu gibi liderlik için savaşan aile üyeleri, kızımızın kaçırılması, hamilelik ve olayların çözülmesi var. Ha hakkını yemeyim içinde bir yerde ters köşe vardı ki beni de şaşırıttı. Tavsiye eder miyim? Genel olarak sıkmadan yazmış yazar iki kitabı aynı gün okuyup bitirdim. Klasik mafya kurguları seviyorsanız okuyabilirsiniz.
2025 17. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2025 14:58
Aslında citir cerezlik bir seri idi öyle kafa yormaya calismaniza gerek yok konu olarak çok güzel olan bir kitabi yazar nasıl bu kadar duygusuz yazmış anlamk mümkün değil hiç bir duygu hissetmedim ne üzücü ne kırıcı ne smut ne mutluluk öyle bir kitapti kendime sasirdim sahsen ben yarım bırakırdım çünkü kız cidden salaktı:)) başına gelmeyen kalmadı hala derdi başka yerdeydi ....ayrica buyuk mafya soyle mafya dedi dedi yazar ama hicbir icraat göremedik gucunu hic hissetmedim zaten...kafam dağılsın derseniz okuyun zaten sayfa sayısı da az
2025 53. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2025 00:00
İkinci kitapta kadın karakteri delirtti beni açıkçası. Koskoca Bratva Pakhan'ı olan Levi'nin onu koruyamayacağını düşünüp kaçıyor. Seni Levi koruyamazsa kim koruyabilir kızımm diyerek okudum o sahneleri ve deli oldum. Zaten pakhan ile birlikte olduğun için sırtında koca bir hedef tahtası ile geziyorsun kimden kaçıp saklanacaksın? Levi'den kaçarsan seni bulamayacaklar mı? Yani o kısımlar sırf uzatılmak için yazılmış çünkü kadın karakter aptal bir karakter değildi sonradan oldu. İkinci kitabın sizi sinir edeceğini bilerek okuyun
#çevirigiller

Penny DeeYazar · 0 kitap
enny Dee writes contemporary romance about rockstars, bikers, hockey players and everyone in-between. Her stories bring the suspense, the feels and a whole lot of heat. She found her happily ever after with an Australian hottie who she met on a blind date.