Kalpgâh

Mihenk Kitap
Sıralamalar

2024 12. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2024 10:48
Kalpgâh kitap boyunca aşk, sevgi, acı ve umut gibi temaları işleyerek okuyuculara duygusal bir yolculuk yaşatmış Kitapta yer alan her bir şiirde, yazar ın kendine özgü anlatım tarzının yanı sıra derin bir duygu yüklü . Şiirlerde kullanılan dil okuyucunun iç dünyasına dokunmayı başarıyor. Ayrıca "Kalpgah", insanın içsel dünyasını keşfetme ve kendini anlama sürecinde rehberlik edebilecek nitelikte olan şiirleriyle öne çıkıyor . Okuyucuya kendi duygularını anlamalarına derinden etkileyecek cümleler bulmak mümkün. Genel olarak Ahsen İlhan'ın "Kalpgah" adlı kitabında yer alan şiirler, insanın ruhuna dokunan samimi ve içten bir tonla kaleme alınmış. Kitap, duygu dolu satırlarıyla okuyuculara unutulmaz bir deneyim sunuyor Ahsen İlhan
Şiir
KalpgâhAhsen İlhan · Mihenk Kitap · 202213 okunma

Ahsen İlhanYazar · 2 kitap
Marmara Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ‘yüksek onur'’mezunu. İki yıl edebiyat bölümüne devam etti. Amatör olarak ud, saz, gitar ve tambur çalıyor. Kitap tashih ve redaksiyon işleriyle meşgul. Yeni Şafak bulmaca sayfasını hazırlıyor ve Haber Ajanda, Kültür Ajanda dergilerinde yazarlık yapıyor.