Kasım 2019
Karina Yayınevi

#tb
2022 30. kitabı
-Kapılar da buldum kendimi.. -Artık 2016 Yaşar Kelam- Yılın yazarı kitabında okumuştum.O zamanda düşünmüştüm, necla hanıma yapılan haksızlığı.. Belki karakterimden kaynaklı geçmişe takılamıyorum.Bu
KapılarGonca Gül Kurtulmuş · Karina Yayınevi · 20198 okunma

Gonca Gül KurtulmuşYazar · 3 kitap
Gonca Gül Kurtulmuş, Türk yazar ve edebiyatçıdır. 1978 yılında İstanbul’da doğmuş olan Kurtulmuş, edebiyatla ilgisini genç yaşlardan itibaren keşfetmiş ve yazarlık kariyerine adım atmıştır. Edebiyat dünyasında özellikle romanları, denemeleri ve kısa hikayeleriyle tanınmaktadır. Bunun yanı sıra, bir süre akademik alanda da eğitim vermiştir. Gonca Gül Kurtulmuş'un eserlerinde, genellikle insan ruhunun derinliklerine inilerek, bireysel ve toplumsal meseleler üzerine derinlemesine düşünceler sunulur. Aşk, yalnızlık, kimlik arayışı gibi evrensel temalar, yazılarının merkezinde yer alır. Yazarın üslubu, sade fakat etkili bir dil kullanımıyla dikkat çeker. Kurtulmuş'un eserleri, okuyucuya duygu yüklü bir okuma deneyimi sunar ve düşündürücü bakış açıları ile dikkat çeker. Yazar, günümüz toplumundaki bireylerin içsel dünyalarını ve dış dünyayla olan ilişkilerini sorgular. Gonca Gül Kurtulmuş, aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir şekilde yazılarını paylaşmakta ve edebiyat çevrelerinde geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmektedir.