Tahmini Okuma Süresi:
4 sa. 49 dk.
Sayfa Sayısı:
170
Basım Tarihi:
Şubat 2020
Yayınevi:
Cinius Yayınları
ISBN:
9786257043175
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak

Yorumlar ve İncelemeler

7/10
·170 syf.··
Beğendi
·
2024 5. kitabı
·
50 günde okudu
·
Okunma: 28 Nisan 2024 13:54
Herkese merhaba arkadaşlar #okudumbitti ile karşınızdayım. Yazarımız bu kitapta eskiden hayatın nasıl zor olduğunu anlatmış. Bir nevi aslında otobiyografi diyebiliriz. Bugüne kadar hangi zorluklarla baş etmiş, nasıl bir çocukluk geçirmiş anlatıyor. Köyden şehire gelmeleri geldikten sonra yaşadıkları yaşam mücadelesi ile şimdiki gençlere " Önceden böyleydi bakın ne zorluklar yaşamışız. Hayatınıza şükredin." Mesajı vermeye çalışmış bence normalde bu tarz romanları sevmem bilen bilir genelde korku gerilim, polisiye severim ama yeni kitaplara şans vermeyi düşünüyorum. Kendisi kitap tanıtım gününde imzalı olarak hediye etmişti. İçerisinde bazı kısa hikayeler ve sözler de mevcut. Bu tür kitapları sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum. Okuayacaklara şimdiden keyifli okumalar.
1000k
Kare ElmaBurhan Yazıcı · Cinius Yayınları · 202011 okunma
9/10
·170 syf.··
2023 25. kitabı
Çürüyen şu dünya halini kendime nasıl yaşanır hale getirebilirim, nasıl mutlu olur ve ederim? Bu sorularla gizli bahçemde kalan yıkık dünyamda çocukluğumu öldürmeden yaşatmak zorunda olduğumu biliyorum. Fakat anlaşılmayacağım korkusuna sessiz bir çığlık içinde içimi gönlüme haykırıyorum “Her zorluk içinde bulunduğun duruma aşinadır” diyorum.
2024 Okuma Raporları
Kare ElmaBurhan Yazıcı · Cinius Yayınları · 202011 okunma
7/10
·170 syf.··
2024 55. kitabı
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 08 Temmuz 2024 00:00
10/7 bir kitap.. Yazar , büyüklerimizden sıkça duyduğumuz o ' yokluk zamanı ' na denk gelen çocukluğunda yaşadığı zorlukları hikayeleştirerek anlatmış. Kitap hakkındaki ayrıntılı yorumumu Instagram hesabımdan bulabilirsiniz :)
Kare ElmaBurhan Yazıcı · Cinius Yayınları · 202011 okunma
Reklam