Haziran 2017
Kerasus Yayıncılık

2018 64. kitabı
#kitapyorumu #Kavin #Okudumbitti 🦅 Martıların birbirine aşık 2 genci kavuşturmak adına taşıdığı mektupları denize düşürdükleri anın sonunda yaşanılan acı dolu bir ayrılık hikayesiyle başladı Kavin. Yazar Güneş Doğan’ın kendi hayatı hakkında bilmedikleri gerçekler Kavin ve Kayra’nın dilinden acının tarifi mümkün olmayacak derinliklerinde aktarılmıştı. Kavin, Kayra,Güneş, Yasemin, Zeynep, Fatma ve hepimizin hikayesi Adana ve İstanbul arasında geçen olaylarda okurken gözlerimde gözyaşları eşlik etti. Anne olmanın, kadın olmanın zorlukları o kadar güzel aktarılmıştı ki... Kadına şiddet, çocuk yaşta evlendirilme, kız çocuklarına yapılan aşağılanma, kadına değer verilmemesi ve kadının hizmetçi muamelesi görmesi daha bir çok ezilme, aşağılanma... Yusufçuk kuşunun hikayesiyle tanışmaya ne dersiniz?? Yazarımızı toplumumuzun kanayan yarasını etkileyici bir dilde anlatarak aktarımı mükemmeldi. Hiçbir şey dışardan bakıldığı gibi değildi. Gerçekler ancak içinde yaşayan kişiler tarafından acıyla yoğrulmuştu. Serpil Ciritci’yi bu güzel eseri yazdığı için Tebrik ediyorum. Yüreğinize dokunacak bu kitabı Mutlaka okumalısınız ..
KavinSerpil Ciritci · Kerasus Yayıncılık · 201711 okunma
Kavin
2020 227. kitabı
*KAVİN*SERPİL CİRİTCİ*KERASUS YAYINLARI* Hayat sen ne verdiysen sana geri veren bir aynadan ibarettir… O zaman ona ne verdiğine bak!.. Vermeden alamazsın. Sır budur. Maddi ya da manevi insanlardan
KavinSerpil Ciritci · Kerasus Yayıncılık · 201711 okunma

Serpil CiritciYazar · 4 kitap
Adana doğumlu Serpil Ciritçi, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olduktan sonra küçük yaşlardan itibaren spiritüel bilgiler, ruhsal yöntemler ve kişisel gelişim konularına olan özel ilgisi nedeniyle, bu konulara ait çok sayıda kitap okudu, eğitim programlarında yer aldı. İnsanlara hissettiği sonsuz ve koşulsuz sevgiyle, eğitimlerini tamamlayıp Kuantum Yaşam Koçu ve NLP Uzmanı olan Serpil Ciritçi, yolunun kesiştiği dostlarla sevgi, neşe, özgürlük farkınladıklarıyla paylaşımı seçti. Konuk olarak katıldığı çok sayıda radyo ve TV programının yanı sıra, farklı şehirlerde çok sayıda workshop gerçekleştirdi, konferans ve seminer verdi. Kuantum öğretilerini aktardığı ilk romanı Gümüşlük Meleği ve Kuantumun Gücü adlı iki kitabı var.