Puan

115 kişi
Cut
·112 syf.·
2023 51. kitabı
Kitap, Bukowski'nin kedilere duyduğu sevgiyi, onların bağımsız ve özgür ruhunu samimi bir dille anlatır. Kediler, Bukowski'nin hayatında önemli bir yer tutar ve bu şiirlerde onların yaşamla olan ilişkisi, insanlarla olan etkileşimi ve doğal halleri yalın bir şekilde anlatmaya çalışır. Bukowski'nin her zamanki gibi sade, doğrudan ve samimi bir dili var. Şiirler, karmaşık imgelerden uzak, okuyucuyu kedilerin dünyasına çekiyor. Kediseverler ve Bukowski hayranları için keyifli bir okuma deneyimi sunar. Kısa, öz ve etkileyici! Cut
2019 47. kitabı
Okunma: 08 Haziran 2019 11:10
Bukowski'nin, düşkün kedileri için yazdığı şiirlerinden oluşan bu kitap, sizin hayata bakış açınızı değiştirmeyebilir :) sadece kedilerin günlük ev hallerini, onun absürt kaleminden keyifle okumanıza yardımcı olur. King Hayvan Mezarlığından sonra, Kedilerle ilgili ciddi travmalarım oluştu, malesef. Bu kitap onu biraz yumuşattığı için Bukowski amcama tişikkür ediyorum :)) Yine de uzaktan sevmek, sevmelerin en güzeli bana :)) Esen kalın.
KedilerCharles Bukowski · Parantez Yayınları · 2016499 okunma
Bir kediyle asla problem yaşamak istemezsin
Puan vermedi·112 syf.·
2024 2. kitabı
Hangi ruh halinde olursam olayım okuduğum anda beni güldürmeyi hep başarmıştır Bukowski. Anlattıkları her zaman eğlenceli olmadığı halde bunu yapabilmektedir. Kediler kitabında da diğer kitapları kadar eğlence ve trajediyi birlikte anlatmış. Ve beni yine sık sık güldürdü. Anlattığı eğlenceli hikayelerin arasına yaşamla ilgili insanda etki bırakan sözler sıkıştırmayı da gayet iyi başarıyor hep.