A Good Girl's Guide to Murder #0.5

Holly Jackson
Şubat 2021
Egmont
İngilizce

Mini, 1920'ler Temalı Bir Cinayet Daveti!
2025 28. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2025 13:52
En sevdiğimiz gerçek suç manyağı kraliçemiz Pip Fitz-Amobi'nin başrolde olduğu, tek oturuşta biten bir cinayet partisi novellası. Söyleyeyim, sadece konusu bile ALTIN DEĞERİNDE! Pip, arkadaşları (ve düşman görünümlü tanıdıkları)yla tatsız bir "cinayet gizem oyunu" gecesine katılıyor; ürkütücü bir malikânede dedektiflik oynuyor. Düşünün: gizli geçitler, sahte kan, abartılı aksanlar ve tüm bu kaosu Pip'in müthiş sivri dilli iç sesinden dinliyoruz. Clue ile Agatha Christie atmosferinin steroidli versiyonu diyebilirim, ben bayıla bayıla bir solukta okudum!
Kill JoyHolly Jackson · Egmont · 202119 okunma
2025 24. kitabı
Holly Jackson kitabları arasında ən bəyəndiyim bu oldu çünki Pip burda özünü məktəbli kimi aparır. Dostları ilə Connor-un evində Qatili tapma oyunu oynayırlar. Hər kəsin bir rolu var və hekayə 1920ci ildə baş verir. Dostlarla belə yığışmaq və bu oyunu oynamaq çox maraqlı olardı.
Kill JoyHolly Jackson · Egmont · 202119 okunma

Holly JacksonYazar · 4 kitap
Holly Jackson 1992'de doğdu. Buckinghamshire'da büyüdü ve on beş yaşında bir kitapta ilk (fakir) girişimini tamamlayarak genç yaştan hikayeler yazmaya başladı. 'İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi' bir YA Gizem Gerilim ve ilk romanıdır. Londra'da yaşıyor ve okuma ve yazmanın yanı sıra, aşırı derecede video oyunları oynamaktan ve sokak tabelalarında dilbilgisi hatalarına işaret etmekten hoşlanıyor.