Talih Serisi 2

Anayurt Yayınları
Sıralamalar

2020 41. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2020 17:11
O Asla Kalbine Hükmedilmesine İzin Vermezdi... Kararları hiçbir zaman başkasının fikrine bırakmayan Arda Mertoğlu,sivri zekası ve sarsılmaz gücüyle herkesin çekindiği,kendini çelik zırhlarla dış dünyaya kapamış soğuk bir iş adamıydı. Buzdan maskesi en büyük sığınağıydı. Bir dişlinin kusursuzca işleyen çarkı gibi tekdüze olan hayatına giren ufak kızın,sıcak düşleriyle sarmalanınca,tüm dengesi bozuldu. Daha evvel karşılaşmadığı bir inatla hem kalbine hem de beynine hükmetmeye başlayan bu tatlı belayı kendinden uzak tutmaya çalıştıkça;koşar adım ona yaklaştığını kavrayamadı. Ve kaybetme korkusuyla sınanınca, kendini bile şaşırtan bir hamle yaptı... O Asla Masalların Mutlu Sonla Bittiğine İnanmaz... Hiçbir zaman pembe düşleri hayatının önderliğine koymayan ve her daim gerçekçiliği kendine ilke edinen Hazal Atmaca, tüm duygularına hükmeden bu adamın emri altına gönüllü olarak girecek miydi? Ailesinin ve toplumsal baskıların arasına sıkışmışken, sınırlarını katı bir sırla çizdiği bu adamın yüreğine söz geçirmek gerçekten mümkün müydü? Peki saklanan geçmiş ortaya dökülürse,iki yaralı yürek bu acıyı kaldırabilecek kadar güçlü müydü?
2019 218. kitabı
Kör Talih gerçekten çok acı dolu bir yerde bitmişti. Arda ameliyata girerken Hazal'ın onu terk etmesi ile Kör Talih'i bitirmiştik. Arda'nın gözleri görüyor. Hastanedeyken her kapı açıldığında büyük bir umutla Hazal'ın gelmesini, sevgisini ona göstermesini bekledi...ama o gelmedi.
2021 16. kitabı
Hayatımda okuduğum en saçma kitaptı bu seri müjde aklanoğlunun hemen hemen tüm kitaplarinı okudum ama bu seri okumaya değmezmiş Almayın bence Hep bi diğer kitapta bi şeyler olacak diye bekledim ama boşuna beklemişim
2025 93. kitabı
"Ben sensiz kalmaktan korkuyorum. Belki saçma diyeceksin ama öyle. Arkadaşım ya da sevgilim ol ; hatta karım... Buna sen karar ver. Senin hep yanımda olmanı istiyorum. Sen olunca eksiklerim tam oluyor... Sen varsan her şey tamam Hazal, sen yoksan karanlığa düşüyorum." Herkese Merhaba Talih serisinin ikinci kitabı "Kör Talih 2" ile sizlerleyim. Yoruma geçmeden önce kitap hakkında düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yazarın kalemi çok akıcı ve betimlemeleri cok yerindeydi. Kurguyu okurken bir yandan da empati yapmaya , insanları anlamaya yönlendiriyor.Karakterlerin iç dünyasını öyle güzel kelimelere dökmüş ki okurken ben ne yapardım , nasıl davranırdım diye kendimi düşündürken buldum. Serinin ilk kitabında ,Arda Mertoğlu ailesini kaybettiği gün gözleri karanlığa bürünmüştü. Yaşadığı kayıplara rağmen zekasıyla ve azmiyle iş dünyasının tanınmış insanları arasında yer almaktaydı. Gözlerinin görmemesi insanların onu küçümsemesine, kandırmaya çalışmasına neden olmuştu. Herşeyin farkında olan Arda , insanlara karşı duvarlar örmüş insanların yaklaşmaya çekindiği biri haline dönmüştü. Önce sahilde sonra işyerinde karşılaştığı Hazal'ın açık sözlü ve dürüst oluşu ilgisini çeker ve onu asistanı olarak işe almıştı. Hazal artık ,Arda'nın görmeyen gözüydü. İyi bir gözlemci olması , verilen görevleri yerine getirmesi başarılarını artırır. Geçen zaman ise birbirine karşı duygular gelişmeye başlar . Hazal yetiştiği çevreden dolayı maddi ve manevi farklardan dolayı ondan uzak durur ama kalbi onu dinlemez. Arda'dan gelecek sevgiye dair bir adım bekler. Oysa Arda kendini şartlamış hayatında aşkın olmayacağını söylemiştir. Kendi kendilerine bile aşkı söylemekten cekinirlerken ,geçmişin sırları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor . Kötü niyetle beslenen leş varlıklar
Kör Talih 2Müjde Aklanoğlu · Hasrem Yayınları · 202569 okunma

Müjde AklanoğluYazar · 30 kitap
1986 İstanbul doğumlu olan yazar, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarım Fakültesi, Moda Tasarım mezunudur. Bu alanda birçok çalışmada dereceye girip ödüller almıştır. Altın Kalem ödüllü araştırmacı yazar, alanında bir ilk yaparak aşk romanlarının içeriğindeki boşluğu doldurmak amacıyla, eğitimler almaya başlamıştır. Kişisel gelişimden, psikolojiye, diksiyondan adab-ı muaşerete, iş disiplininden, profesyonel hayata geçişe kadar birçok alanda sertifikası bulunan Aklanoğlu, Yaşam Koçluğu yapmaktadır. Yazdığı kitaplarla insanları eğitici, bilgilendirici ve motive edici bir durum sergilemektedir. “Edep Çiçeği, Bana Bir Masal Anlatsana, Rüyalar Gerçek Olsa, Rüyalar Gerçek Oldu, Bir Şans Daha, Kör Talih 1-2, Baksana Talihe 1-2, Şansa Bak, Araftayım, Geleceğim Sensin, Gamzelim; Bana Adımı Sor, Gamzelim; Ya’saklımsın, Yurtsuz, Kimsesiz, Zümrüt Kafes, Ayten, Kalpsiz, Kime Niyet Kime Kısmet, Hayal’et, Yasak Elma, Fedakar, Kaçış, Topal ve Centilmen, Hata (Bana Sevmeyi Anlat), Risk (Bana Esmeyi Anlat), Nadas (İki Yemin Bir Aşk), Vabeste (Yemin Bozdum Yolunda), Deli Fişek (Adı Bende Saklı), Deli Dolu (Kaderimde Saklı), Deli Divane (Ecem), Komplo, Kuklacı, Strateji, Pusula (Ördü Kader Ağlarını), Vakitsiz (Yağmur Bulut’u Unutursa)” adlı eserleri bulunmaktadır... Evli ve iki çocuk annesi olan yazar, kurucusu olduğu Hasrem Yayınları’nda hâlâ yazmaya devam etmektedir.