6 Şubat 2019
Doğan Kitap

2020 10. kitabı
Yazar, Dokuz Eylül Üniversitesi G.S.F Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı’ ndan mezun olmuş. Güzel İzmirimin güzel üniversitesi Dokuz Eylül nasıl bir üniversitesin ne kadar çok yazar çıkarmışsın. . Kitabı beğendim mi hmm beğendim diyemem. Aynı cümleleri farklı bir ağızdan duymak gibiydi. .
2026 22. kitabı
Abidin Parıltı iyi bir yazarmış. Bunu, bu kitabı ile anladım. Açıkçası yazar beni bir kitapla beni ikna etti. Kitabın içinde bir şehirden diğerine uzanan bir hikaye var. Ama dönüşümler, suçlar ve cezalar da birbirini takip ediyor. İnsanlığa karşı benim elimde bir koz yoktu bu kitabı okuyana kadar. Artık var.
2021 27. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2021 00:51
Ben ne okudum :D ne sevdim ne sevmedim. Çok yorum yok. Sadece anlam veremediğim neden insanlar suç işlemeyi bu kadar çok seviyor. Bu kitaba 10 üzerinden 5 vererek rafa kaldırıyorum.

Abidin ParıltıYazar · 4 kitap
1978 yılında Mardin/Nusaybin'de dogdu. Üniversiteye kadar olan egitimini Nusaybin'de tamamladı. lki üniversiteyi bıraktıktan bir süre sonra Dokuz Eylül Üniversitesi G.S.F. Sahne Sanatları bölümünün dramatik yazarlık ana sanat dalına girdi, 2004 yılında "Anadolu'nun Sözlü Kültüründe Hikaye Anlatıcıları ve Bir Model Oyun" teziyle mezun oldu. Radikal Kitap, Virgül, Kitaplık, Milliyet Sanat, Esmer, Kaçak Yayın, Agora, Nüdem, Artı Gündem ve Ek Gündem'de yazıları yayınlandı/yayınlanıyor. lstanbul'da yaşıyor. www .abidinparilti.com abidinparilti@hotmail .com