Ortaça Avrupasında Geçen Bir Şövalyelik Destanı

Bu Yayınevi
Sıralamalar

·477 syf.·
2020 5. kitabı
Ben bu kitabı 2016 senesinde okuduğuma rağmen anlat derseniz eğer baştan sona kadar anlatabilirim kitabın olay örgüsü o kadar sürükleyici ki daha ilk sayfasında kapının çalmasıyla birlikte sonunu merak etmeye başlayacaksınız son 50 yılın en iyi kitap ünvanını hakkeden bir kitap ama az bilinmesi beni üzdü okumanızı tavsiye ederim iyi günler.
Krala MektupTonke Dragt · Bu Yayınevi · 201361 okunma
2015 33. kitabı
ana karakterin ergen olduğu kitapları çok sık okumam ancak bir arkadaşımın tavsiyesi ile okuduğum bu kitabı gerçekten çok beğenerek okudum
Krala MektupTonke Dragt · Bu Yayınevi · 201361 okunma
2024 45. kitabı
kitaplari cok seven ve gercekten ciddi anlamda deli olucak kadar okuyan biri olarak hiç abartmadan söylüyorum kitap mükemmeldi harikaydi. Dikkat spoiler kismi geliyor. Tiuri genc bir şövalye adayidir ve şövalye olacağı gece bir genç. Şapaldeki nobetinde bir adam ondan yardim ister Tiuri kiramaz ve bir mektupu ak kalkanli kara şövalye ye iletir ama şövalye olmek üzeredir Tiuri mektubu krala ulastirmak zorundadır Tonke Dragt Krala Mektup
Krala MektupTonke Dragt · Can Çocuk Yayınları · 202061 okunma
2025 50. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2025 16:04
Acayip sevdim mükemmel bir kitaptı. Herhalde hayatımda okuduğum en güzel kitap. Kesinlikle herkese tavsiye edebilirim muhtemelen ben tekrar tekrar okuyacağım:)
Duygu ve Düşünce
Krala MektupTonke Dragt · Can Çocuk Yayınları · 202061 okunma