Mayıs 2015
Suspicion
9789752119796

Labirent
2022 5. kitabı
Okuyun okutun :) hastanede bir gecede bitirdiğim bir kitaptı. Tadımlık aksiyonlu güzel bir kitap. Olay örgüsü çok güzel ve şaşırtıcı farklı tat bırakıyor.
2018 44. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2018 17:27
Kitabın kurgusu, anlatımı ve kolay okunabilmesi açıdan gerçekten çok güzeldi. Karakterler de gerçekten çok güzeldi. Özellikle baş kız karakterin güçlü olması beni çok mutlu etti. Konusuna gelirsek, İngiltere'nin soylu ailelerinden birinin torunu olan Imogen on yaşındayken babası,annesi, amcası ve yengesi yaşadıkları şato gibi bir yerin bahçesindeki labirent kısmında çıkan bir yangında ölüyorlar. Bu olaydan sonra Imogen New York'ta ki yasal ailesinin yanında yaşamaya başlıyor. 17 yaşına geldiğinde İngiltere'den gelen bir mektupla soyun tek varisi olduğunu öğreniyor. Ve böylece İngiltere'ye dönüyor ve hikayemiz başlıyor. Ayrıca İngiltere'de çocukluk aşkı olan yakışıklı Sebastian var. Kitabın içinde fantastik unsurlar, aşk ve gerilim de var. Sonunu ben tahmin etmiştim kitabın ortalarında ama tahmin etmesseniz şok olabilirsiniz. Ben kitabı beğendim ve bu aralar her yerde indirimde olan bir kitap bence bir şans verin.Bu arada kitapta yanlış basım mı yoksa tatlı mu gözükmesi amaçlanmış ''kuzen'' değil ''kuzin'' ifadesi kullanılıyor. Bir yerden sonra sinirime dokunmuştu.
2017 3. kitabı
Kitaptaki betimlemeler çok güzel ve yerinde. Yazar, konu ve karakterler üzerine çok fazla düşünmüş ve emeğinin karşılığını en güzel biçimde almış. Kitabı iki kere okudum ve ikisinde de aynı duyguları tekrar tekrar hissettim. Fantastik bir aşk romanının bu kadar etkileyici olabileceğini düşünmezdim. Bu kitaba bir şans vermelisiniz.
2018 35. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2018 02:58
Labirent olay akışı ve kurgusal düzeyde iyi olmasına karşın, ki yazar , yazarın notu kısmında konu olarak fazlaca etkilenip , ona ilham kaynağı olan birkaç kitaptan bahsetmiş. Edebi yönden beni etkileyen bir tarafı olmadı. Kitabın okuyucuyu tutan tarafının , Lusia ‘ nın atalarının topraklarıyla arasındaki bağını, o topraklardayken hissettiği tamamlanmışlığı bi şekilde okuyucuya geçirmiş olması diye düşünüyorum. Tavsiyem kitaba başlarken beklentiyi yüksek tutmamanız . Sonunda çok iyiydi diyip tekrar okuma , üzerine düşünme isteği uyandırmasa da , sıkılmadan keyifle okunabilecek bir kitap.
2017 7. kitabı
Okunma: 12 Aralık 2017 00:00
Akıl almaz bir kitaptı! Son sayfalarda dahi insanı şaşırtmayı başarabilen inanılmaz bir kitaptı. Aşırı sürükleyiciydi. Yazarın başka kitaplarıda var ama onlar henüz basılmamış. Kitap her türlü konuyu içinde barındırıyor. Aşk,bilimkurgu,gizem, gerilim yani kitapta illaki kafanıza yatacak bir bölüm olacak. Kesinlikle okumaya değer bir kitap olduğunu düşünüyorum.
2017 49. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2017 13:07
Labirent, zaman geçirmek ve kafa dağıtmak için ideal bir kitapti. Konusu çok orijinaldi fakat yazım dilini basit buldum. Bazen wattpad kitabi okuyorum gibi gelmedi değil ama olayları birbirine baglayisi kalbimi caldı. Birbiriyle ilişkisi yokmuş gibi gözüken olayların finalde birleşerek büyük gizemi aydınlattığı kitapları seviyorsaniz kitaptan çok keyif alabilirsiniz. Yine de büyük beklentilerle baslamamanizi öneririm.
Puan vermedi·320 syf.·
2018 47. kitabı
Çok beğendiğim bir kitap olmadı. *Spoiler* Lucia bu kadar değişemezdi zaten huy olarak, bir şeylerden şüphelenilmesi normaldi. Ama benim için çok şey havada kaldı, hayaletler gibi, labirent gibi. Kız da güçlerini tam çözümleyeceği zaten. Tavsiye etmem.
2022 1. kitabı
Kitap akıcı ve güzel bir dil ile yazılmış. Keyifli ve okunası bir hikayesi var. Ben zevkle okudum . Sana da tavsiye edebilirim. Yılın ilk kitabıydı , hedefime ulaşma yolunda güzel bir başlangıç oldu.
2020 56. kitabı
Okunma: 08 Ekim 2020 19:34
Ağır klasiklerin ardından böyle bir solukta okunan ve sonunda tüm olayların çözüldüğü kitapları seviyorum. Aşk, gerilim, gizem gibi birçok türü barındıran akıcı bir kitap. Okumazsanız bir şey kaybetmezsiniz ama okursanız keyifli bir roman.
2019 18. kitabı
Kitabı uzun zaman
Kitapyurdu.com
Kitapyurdu.com
indiriminden çok çok uygun bi fiyata almıştım. Kitabın konusu ve kapağı oldukça dikkatimi çekmişti çünkü. Dükler, düşesler, kontlar vs. Tam benlik Kitabın dili, çevirisi, kurgusu fiyatına göre fazlasıyla iyiydi. Baş karakterimiz İmogen’a bayıldım desem yeridir. Kitabın içinde aşk, ihanet, dram, büyü ne ararsanız var. Hani sebze çorbası yaparız ve evde ne varsa koyarız ve sonuçta çok lezzetli bir çorba çıkar ya ortaya, hah işte! Tam olarak öyle 🤩 Kısacası reading slumptan çıkmak için birebir. E fiyatı da bedavadan biraz pahalı. Daha ne istiyosunuz, alın okuyun. Tavsiyemdir.