Lanetli Kasaba

Payidar Kasaba
Sıralamalar

2025 24. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2025 22:49
Adından anlayabileceğiniz üzere kitap lanetli bir kasabadan bahsediyor. Kitap kısa ve akıcı yazarın okuduğum ikinci kitabı. Yazarın yazım tarzını ve olay örgülerini gerçekten sevdiğimi söyleyebilirim.
Lanetli KasabaKübra Kar · Payidar Kasaba · 20227 okunma
2025 45. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2025 02:56
Bitti 128 sayfa... Büyükşehrin karmaşasından sıkılan Esila, 10 yıl önce babasını, 2 yıl önce de annesini kaybeder. Tek yoldaşı, bebekliğinden beri yanında olan köpeğidir. Bir gece rüyasında rahmetli babası ona seslenir: “Yazlık evimizdeyim… beni kurtar.” Bu rüyanın etkisiyle Esila, köpeğini yanına alarak uzun bir yolculuğa çıkar. Kasabaya vardığında ise bambaşka bir manzara ile karşılaşır: Eskinin cıvıl cıvıl kasabası harabeye dönmüş, insanlar ya gitmiş ya da lanete rağmen kalmıştır. Esila burada Bilgin adında biriyle tanışır ve kasabanın üzerindeki gizemli laneti ortadan kaldırmak için birlikte mücadele etmeye başlarlar. @payidar_genc 'den çıkan @kubra__kar 'ın kaleme aldığı #lanetlikasaba kitabını severek okudum ve inceledim. Tavsiye ederim.
Lanetli KasabaKübra Kar · Payidar Kasaba · 20227 okunma

Kübra KarYazar · 1 kitap
Kübra Kar, genç okurlar için yazdığı macera ve bilim kurgu kitaplarıyla tanınan bir yazardır. Eserlerinde, gençlerin hayal gücünü harekete geçiren ve onları farklı dünyalara götüren hikayeler sunmaktadır. “Gölgenin İzi” ve “Ölümsüzler Ülkesi” gibi kitaplarıyla geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Kar, edebi yeteneği ve yaratıcı kurgularıyla dikkat çekmektedir. Kübra Kar, yazarlık kariyerinde gençlerin ilgisini çekecek konulara odaklanarak, onların okuma alışkanlığı kazanmasına ve edebiyat sevgisi geliştirmesine katkıda bulunmaktadır. Kitaplarında, macera dolu olaylar ve bilim kurgu unsurlarıyla dolu dünyalar yaratmakta, okuyucularını bu dünyaların içine çekmektedir.