1 Ocak 2015
Mariana Zapata
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2025 62. kitabı
Kendi çapında komikliklerle yazılan bir kitap. bence çok fazla komik yönü yoktu yazar çok fazla komik replik yazmaya çalışmış ama herhangi birine mimik oynatmadım açıkçası çok nadir guldugum oldu. belaltı espriler yapılmaya çalışılmış ama olmamış bence bana geçmedi çok fazla gereksiz zorlama gibi geldi çoğu kısmı. bunun dışında yine de okudum ve bitirdim sevmedim diyemem ama ayılıp bayıldım da diyemem çerezlik bir kitaptı çok seri bir şekilde okunabiliyordu. karakterlere bağlanaamadım özellikle KAT nasıl bir kız çözemedim. Bir porno yıldızı ile tanışmak nasıl olurdu hayal edemiyorum açıkçası. kitap bir porno kongresinde başlıyor ve herkes işte orada etrafı inceliyor, bazı porno yıldızları imza günü düzenliyor falan. Bizim esas kızımız Kat ve yanındaki arkadaşlarıda oralarda dolanıyorlar. Arkadaşlarından birisi porno yıldızı diğeri de olma yolunda gibi aşırı rahat bir tip neyse. Kat arkadaşının imza almasını beklerken bir adamla karşılaşıyor adamla kongre boyunca böyle denk geliyorlar güzel eğlenceli sohbet ediyorlar sonra birden ne öğrensin aslında bu adam bir porno yıldızıymış. Sonrasında kız şok tabi adam ismini Tristian demişti ama sahne ismi Robby. Sonra kızın kankisi diğer porno yıldızını düşürüyor bu da garip bir kısımdı ya sırd yazılmak için yazılmış bomboş bir wattpad kitabımsı bir şey neyse. Bunlar kongreden sonra görüşüyorlar falan hikaye böyle devam ediyor okunulabilir ama fazla bir beklentiniz olmasın.
LingusMariana Zapata · Mariana Zapata · 20155 okunma