Mad World #2

İngilizce
Sıralamalar

2025 44. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2025 00:00
Olaylı nişan partisinden sonra Ryan Madison'a güvenmemenin bedelini ödemeye başlamıştır. Madison'un kalbi kırılmıştır ve kaçmaya çalışmıştır fakat yaşadığı sahte hayattan kurtulması imkansızdır. Babası gerçek yüzünü göstermiş Madison'u annesiyle tehdit ederek susturmuştur. Şimdi Gary kurallarıyla hayatına devam etmek zorundadır. Kitaptan spoiler vermemek için konusunu bu kadar kısa kestim çünkü neyden bahsetsem spoi olacaktı. Kitap fazlasıyla uzundu ve ne yazdın be kadın diye diye devam ettim ama öyle şeyler çıktı ki ortaya şok oldum. Kitap kolej romantizminde yazık olmuş tam bir mafia kitabı olabilirdi. Ben basit bir kolej kitabı okuyacağımı düşünürken öyle şeylerden bahsedildi ki direkt bu kitabın kategorisine yazık olmuş dedim açıkçası. Ryan ve Madison sonunda sır saklamamaya karar verdiler ve bu şekilde daha da güçlendiler. Court karakterine ayrı üzüldüm. Bex için neleri göze almış meğerse. Bu kitapta ikili bakış açısı vardı. Ağırlıklı olarak yine Madison tarafını okuduk ama Ryan okumak da iyi geldi bana. Üçüncü kitaptan devam ediyorum. Seriyi bitirmeden rahat edemeyeceğim.
#çevirigiller
Mad As HellHannah McBride · Independently Published · 20224 okunma

Hannah McBrideYazar · 0 kitap
USA Today'in En Çok Satan Yazarı Hannah McBride kendi biyografisini yazmaktan nefret ediyor, bu yüzden işte kısaltılmış versiyonu: Çikolata labradorunu (JoJo), korku filmlerini, New World veya Legend of Zelda oynamayı seviyor ve simin bir renk olduğunu (ve en iyisi olduğunu) iddia ediyor. Hannah McBride ayrıca Megan Cain adıyla karanlık omega evreni yazıyor.