Bekar baba konulu, kıyısından köşesinden azıcık spor romantizmi olan, minicik de küçük kasaba havası taşıyan bir hikâye diyebilirim. Weston ve Sadie, tüm olumsuzlukların içinde bir şekilde olumlu bir an yakalamayı başardıkları için beni etkilediler ama hikâyenin etik kısmı konusunda emin değilim.
Konusuna gelecek olursak; Weston, takımdaki arkadaşlarının kurduğu “Bekar Babalar” grubuna, çocuğu olmamasına rağmen dâhil olmak isteyen iki kişiden biridir. Diğeri de Penn (Sanırım onun da ayrı bir hikâyesi var, ona da bakacağım.).
Her neyse, konumuza dönecek olursak… Bu toplantı sırasında Weston bir hastaneden telefon alır; oğlunun bir kazaya karıştığını ve orada olduğunu öğrenir. Haliyle çok şaşırır, çünkü bir çocuğu olduğundan haberi yoktur.
Sadie ise kız kardeşini kaybetmenin şokundayken, yeğeninin babasını hiç beklemediği bir anda karşısında görünce öfkelenir. Çünkü kardeşinin anlattıklarına göre, adam çocuğunu istememiştir. Ancak Weston’ın, oğlunu almak için geldiğini gerekirse savaşacağını ama oğlunu annesinin ailesinden ayırmak istemediğini söylemesiyle Sadie’nin kafası karışır.
Adamın bu utumuyla yeğeninden ayrılmak istemediği için onun teklifini kabul eder ve yeğenine bakmak üzere Weston’ın evine taşınır. Tüm hikâye de böylece başlar.
adamın tek gecelik ilişkisinden bir çocuğu var ve o çocuğun teyzesiyle, yani birlikte olduğu kadının kız kardeşiyle ilişki yaşamaya başlıyor. nnnnnnnnE?
Willow Aster, duygusal, kaygı dolu ve biraz da tuhaf aşk hikayeleri yazan, USA Today'in en çok satan yazarlarından biridir. Tarryn Fisher ile birlikte "The End of Men" serisinin ve Laura Pavlov ile birlikte "GD Taylors" serisinin ortak yazarıdır.
Willow, gününü yazarak geçirmekten daha çok hiçbir şeyi sevmez; herhangi bir yer olabilir. Kocası ve çocukları, onun bitmek bilmeyen hayal kurmalarına sabırla katlanırlar; aksi takdirde, yazma işi asla bitmezdi. Tüylü dostu Winston, her zaman onun yanındadır; Willow, tüm zorlukların üstesinden gelen karakterler ve koşulsuz sevginin kalıcılığı hakkında yazar.
Willow'u The Seymour Agency'den Georgana Grinstead temsil etmektedir.