The Kings of Italy #2

Dolcezza Press
İngilizce

·331 syf.·
2025 64. kitabı
İlk kitabın bittiği nokta gerçekten çok heyecanlıydı Frankie’in Enzo tarafından kaçırılmasına okuduk. Enzo olaya hangi noktada neden dahil olduğu anlamadım ama üçüncü kitap onun hakkında diye biliyorum ve çok fazla sevdiğimi söyleyemeyeceğim karakteri. En azından amacı ne onu hala çözemedim. İlk kitap Frankie ve Fausto’nun bir araya gelmesi birbirlerine karşı olan hislerini anlamaya başlamaları ve bir noktada Fausto’nun oğlunu aradan çıkartıp Frankie’yi kendine alması ile sonuçlanıyor. Tam bir noktada mutlu sona eriştiler derken bu sefer kitabın mafya ile alakalı olan kısımları hareketlendi. İkinci kitap bence Frankie’in mafya içinde kendini daha iyi bulduğu ve ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösterme kitabıydı. Finalini sevmedim çünkü bence çok havada kaldı o final. Bir anda birkaç yıl sonrasına gittik ve bu gerçekten sinir bozucuydu. Olayın Enzo ile alakalı olan kısmı asla çözümlemedi ve muhtemelen kendi kitabında biraz daha net olarak öğreneceğiz Yaşananları ama sinir bozucu olduğu bir gerçek. Enzo’nun kitabını okumak istediğimden emin değilim belki de kendi kitabında onu daha çok seveceğim ama evli ve çocuk sahibi bir adam olarak onunla alakalı kitabın neden okuyacağımızı bilmiyorum keşke karısıyla olan noktada iyi olsa diyeceğim ama sonuçta tam bir mafya babası ve karısı sadece göstermelik. Ki ilk iki kitapta da metresi vardı adamın. O yüzden önyargılıyım üzgünüm.
2022 376. kitabı
ikinci kitap Francesca 'nın kurtarılışı Fausto'nun yediği boktan büyük pişmanlık duyması sonuçta onun yüzünden kız kaçırıldı ve bebeklerini kaybedebilirdiler . Sonrasında tabi babacık köpeğe döndü mum oldu aşkını itiraf edip kızın gönlünü almak için uğraştı . Ayrıca kızın onun oğlunun güvenliği için sır tuttuğunu fark edip iyice utandı . Frankie 7/24 ona bok attığı ve onu çok çabuk affetmediği için beni memnun etti . Bazı yerlerde halleri çocukça ama kız zaten 18 yaşında bu gayet normal ki bence yaşına göre yine süper idare etti olayları ve adamı . Fausto oğlu ile tonla sıkıntıdan sonra yapılması gerekeni yaptı . Sonlarda saldırı yaralanma ölümden dönmeler oldu . Fakat genel olarak güzel akıcı bir seri çiftin arasında olan erotizm yakıyor :))
Dolcezza
2022 53. kitabı
İncelemeyi spoiler ile karışık yazdım. İlk kitaptaki olaylar buradaki olayların temelini oluşturmuştu…Wooow. Bu kitaptaki olayların ve karakterlerin gelişimini çok sevdim. İlk kitaptan Frankie ve Fausto’nun birbirine aşık olduğu belliydi. Fausto ya tam bir aptal. Frankie’den sonra Giulio’nun sırrını öğrendiği için kızı sürgün etti resmen. Enzo, Frankie’yi kaçırmasaydı aklı başına gelmezdi. Giulio ve Frankie arkadaşlığı forever xx Ayrıca Zia da arada Fausto’nun ağzının payını verince hoşuma gidiyordu Frankie gibi kdfl Frankie’nin başlarda sürgün olarak gönderildiği ve kaçırıldığı için Fausto’ya kızgın olması ve daha sonra yavaş yavaş aralarındaki buzların erimesi… Sanki iş verecekmiş gibi evlenme teklifi etmesi peki kdf Düğünleri çoook güzeldi … xx Zaten ilerleyen zamanlarda Fausto’nun başına birşey gelmesini bekliyordum. Ama düğünün ertesi günü vurulması kötü oldu. Aksiyon bu kitapların tuzu biberi. Yalnız o liderlerin toplantısındaki Fausto gösterisi neydi ya!! Mommo’yu öldürmesi ve Giulio’nun gay olduğunu söylemesine acayip şaşırdım. Fausto’nun tüm kötü özellikleri bir yana gerçekten oğluna karşı sevgisi ve sevgisini sevdiklerine gösterme şekli çook güzeldi. Giulio ile hastaneden dönünce yaptığı konuşma off çok hüzünlüydü. Tabi Fausto’nun böyle olmasının sebebi Frankie. Frankie de yaşına rağmen gerçekten kendini ifade edebilen ve koruyabilen, cesaretli ve becerikli bir kadın. Tebrik ediyorum. Don Ravazzani’ye karşı neler neler söylüyordu ya korkmadan dkfd Gerçi sonradan Fausto’nun bile hoşuna gitmeye başladı ama yine de cesaret gerektirir… Giulio’nun gidişine çok üzüldüm. Bu arada epilogue da da gördük ev dolusu bebekler bizi bekliyor. 3. kitabın konusu Guilio olur desem mafya hayatını bırakıp gitti, belki Donna Ravazzani’nin işleri oturtması ile ilgili