Mahmut'un Pabuçları

Timaş Yayınları

Savu’nun Pişmanlık Öyküsü
2025 48. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2025 13:39
Yazarımız bir din adamı. Hikaye ise gerçek. Böyle bir tarzda kitap ilk defa okudum ve çok etkileyiciydi. 1877 yıllında yazışmış. Dönemin Osmanlı-Rus savaşı anlatılmış. Plevnede Romen ve Rusların Osmanlıyı yenerek esir düşen bir türkü öldüren Savu’nun hayatına mal olacak pişmanlığını okuyorsunuz kitabın sonuna kadar. Ben etkilenerek okudum. Kısa, öz ve dolu bir kitaptı sayfa sayısı az olmasına nazaran. Böyle kitaplar nadir bulunur.
Puan vermedi·180 syf.·
2025 21. kitabı
Uzun zamandır bu kadar akıcı, okuyucuyu hikayenin içine çeken,heyecan dolu bir kitap okumamıştım. Baş kahraman dürüst Savu’ nun derin pişmanlığını konu alarak gerçek bir olayı o kadar güzel aktarmış ki… Din, ölüm,pişmanlık,dostluk, içsel çatışmalar gibi temalar okuyucuya aktarılırken su gibi akıp gidiyor. Popüler olmamasına aldanmayıp bir şans verilmesi gereken ve mutlaka okunması gereken bir kitap. Teşekkürler Derda Mahmut'un Pabuçları
2018 144. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2018 23:41
İnceleme yapmayacağım. Sadece şunu söylemek istiyorum : Bu uygulamada bu kitabın bu kadar az okunmasının sebebi popüler olmamasından sanırım. Popüler değil belki ama size çok okunuyor diye aldığınız kitaplardan çok daha fazla şey katacağından eminim. İyi okumalar ~