Ocak 2026
Sıralamalar

2026 10. kitabı
yeni kitabı
Makaron
üç çocuğun evrilmesini ve özel güçlerini nasıl kullanacağını anlatan fantastik bir novella türüdür
Gülümay Coşkun
çocuklara öğretici atölyecilik etkinliklerinde eğitmen olmasından dolayı daha yaratıcı ve çocukların potansiyel güçlerini ortaya çıkarmak için çıkardığı bu kitap bir çocuğun dünyasında özel bir güç verildiğinde güzel ve doğru kararlar alınması için ilham teşkil etmesi beni çok etkilemişti
eseri
Makaron
çocuklarınıza okuyarak ilham almalarına neden olabilirsiniz. Bilinçli annelerin çocuklarına alacağı bir kitap olarak tavsiye ederim Yazarımızın emeğine sağlık
Alıntı
MakaronGülümay Coşkun · Dehliz Kitap Yayıncılık · 20264 okunma

Gülümay CoşkunYazar · 0 kitap
1979 İstanbul doğumlu, eğitim hayatı İstanbul'da geçti işletme mezunu uzun yıllar finans sektöründe çalıştım. Bir çocuk annesiyim.Çocukluğumdan beri yazı yazmayı , gözlem yapmayı çok seviyorum. Hedef kitlem çocuklar ve gençler öncelikle çünkü okuma oranının daha da artmasını istiyorum.Bu sebeple 2023 yılında Ben Başak 2024 yılında bizim hayalimiz hikaye kitaplarını yazdım. Ayrıca çok yakında bir çocuk etkinlik kitabım çıkacak . Üretmek ürettiğimi paylaşmak insanlara bir şeyler verebilmek beni besleyen en büyük olgulardan biri.