Honey Mountain #3

25 Ağustos 2022
Independently published
İngilizce

2024 137. kitabı
10/10<3 Dadı-Bekar baba ve mükemmel iki kız çocuğu...Üstelik babamız itfaiyeci ((((::: Daima Benim kitabını okuyunca Jace'in hikayesini çok merak etmiştim. Ashlan ile olduğunu görünce başladım. İyi ki başlamışım. BAYILDIM! İlk önce Ashlan ve kızların ilşkisine düştüm yalan değil. Jace'in eski karısı tarafından terk edilmesinden dolayı zaten travmaları varken kendinden küçük, üstelik iş arkadaşının kızı olan Ashlan'a karşı korkuları olması da normaldi. Bu konu bence çok uzamadı. Tadındaydı yani. Birlikte her şeyi aştılar. Ama sonralara doğru olanlar...beni MAHVETTİ. O kadar çok ağladım ki. Kızlar için yaptıkları fedakarlıklar, Jace'in asla istememesine rağmen her şeyi göze alması vesaire çok duygu doluydu. Gerçekten çok etkilendim. :( Kesinlikle okuyun <3
Edebiyat & Roman
Make You MineLaura Pavlov · Independently published · 20225 okunma

Laura PavlovYazar · 1 kitap
Laura Pavlov, USA Today ve Amazon'un en çok satan 10 yazarından biri. Hem güldürecek hem de ağlatacak tatlı ve seksi küçük kasaba aşk romanları yazıyor. Laura, üniversite aşkıyla mutlu bir evlilik sürdürüyor ve şu anda yetişkin olan iki harika çocuğun annesi; biri huysuz Yorkshire Terrier, diğeri ise vahşi bir Bernedoodle. Las Vegas'ta kendi mutlu sonunu yaşıyor.