A Single Dad Hockey Romance (Aston Archers Hockey Book 3)

Make Your Save

Cali Melle
4 Nisan 2025
İngilizce
E-kitap

2025 169. kitabı
Yabancı kitap hesaplarında görüp, ayıla bayıla sevdikleri için bir merakla başladım ama tam bir hayal kırıklığı oldu. Öyle yazılmış ki sanki yazarın aklına bir fikir gelmiş de unutmamak için bir taslak oluşturmuş gibi; hiçbir olayın altyapısı yok neredeyse. Kızımız gezici hemşire olarak çalıştığı hastaneye eski sevgilisinin abisinin çocuğu olduğu söylenen bir bebeğin bırakıldığını görünce onu öylece alıp kaçıyor (ki kitap boyunca bu olayla ilgili bir şeyler bekledim ama hiç gelmedi; gelse en azından bir olayı olurdu. Tamamen yazarın kızı ve adamı bir araya getirmek için bulduğu ama altını doldurmadığı bir bahane olarak kalmış) ve hemen adamı arıyor. Adam geldiğinde ise kızın arkadaşından gizlice test yapmasını istiyorlar ve bingo, adamın çocuğu çıkıyor. Kızımız da klişe olarak adama çocuğa bakmasında yardımcı olmak için boşluğunda onunla kalıyor ve yine klasik olarak âşık oluyorlar ama yine altı boş; ne yaşadın da oldun! Ve en sonunda kızımız tam iş için başka eyalete giderken adam onu yakalıyor ve itiraf geliyor. Ha, bir de unutmadan, tam velayet alması için kızla sahte nişanlılık organize ediyorlar ki bu hiç gerek bile yoktu; bebeğin annesi zaten kendi isteğiyle verip yeminli ifade de vermişti. Kısaca, geliştirilse çok güzel olacak bir kitap, altı boş bırakılan olaylarla mahvedilmiş.
Make Your SaveCali Melle · 20254 okunma

Cali MelleYazar · 0 kitap
Cali Melle, kalbinizi titretecek spor romantizmi yazan, USA Today'in En Çok Satan Yazarlarından biridir.