Bir Varmış Bir Yokmuş

2012
Timaş Çocuk

2019 18. kitabı
Okunma: 04 Eylül 2019 13:41
Hikayelerden bazıları biraz saçma geldi bana ama içeriğinde çok fazla hikaye var. Yatmadan önce çocuğunuza rahat rahat okuyabilir, okumayı öğrendiyse alıştırma niyetine çocuğunuza okutabilirsiniz. Hikayeler kısa kısa olduğundan (2-3 sayfa) zorlamayacaktır. Üstelik hemen hemen her hikayenin sonunda sorular var. Bu şekilde çocuğunuzun dikkat verip vermediğini anlayabilirsiniz.
Masal ÜlkesiNefise Atçakarlar · Timaş Çocuk · 201250 okunma

Nefise AtçakarlarYazar · 52 kitap
1977 yılında Antalya’da doğdu. Orta öğrenimini Isparta Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olduktan bir süre sonra edebî çalışmalarına başladı. Timaş Yayınları arasında yayınlanan çocuklar ve gençlere yönelik pek çok kitabı yayına hazırladı. Derleme ve metin yazarlığı yaptı. Masal Parkı ve Masal Ülkesi adlı derleme çalışmaları yüzbinlerce çocuğa ulaştı. Eğlenceli Tarih dizisinin seçkin kitapları arasında Mimar Sinan ve Mevlana-Sevgi Güneşi adlı iki çalışma yaptı. Bildiklerini, gördüklerini, duyduklarını çocuklar ve gençlerle paylaşmayı çok seviyor… 2007-2013 yılları arasında Timaş Çocuk ve Gençlik Yayınlarının yayın yönetmenliği görevini yürütmüştür. Yazıları, TRT Çocuk başta olmak üzere çeşitli çocuk dergilerinde yayımlanmaya devam etmektedir.