Puan

8.710 üzerinden
3 kişi
Gérard Depardieu en beğendiğim oyunculardan birisi. Hala tüm filmlerini sırayla izlerim. Bu kitabını da beğendim. Yarısındayım daha bitmedi gerçi. Ama şu var ki Fransa'nın dokusunu ve tarihini biraz hissetmek istiyorsanız Gérard Depardieu ile biraz zaman geçirmeniz gerekir. Önemli bir isim. Gençliğini yeni öğrendim ve şok oldum. Bu kitabında yok onlar sanırım, başka bir kitabında vardı. Yoksulluk ve imkansızlıkların verdiği ergenlik zamanında erkeklere seks işçiliği yaparak hayatta kalmaya çalışmış. Sonrasında ise oyunculuklarla önü açılıyor. Nereden nereye diyor insan. Dini inanç kısmı da ilginçti kitabın. Her inanca uğramış her arayış içindeki insan gibi. Bir dönem 2 yıl Müslüman olup 5 vakit namaz kılmış. Hristiyanlık, Uzak Doğu inançları, farklı felsefi fikirlerde dolanmış. Bu kitabı da tavsiye eder miyim, bilemedim, sadece meraklısına tavsiye ederim. Çünkü kitabın içindeki cümleler ya da hayat felsefelerini, tavsiyelerini her hangi bir kitaptan da öğrenebilirsiniz. Depardieu'yu sevenler için ancak bu kitaptaki satırlar fark yaratacaktır. Sevgiler.
MasumGérard Depardieu · İyi Kitap · 20183 okunma