Mr. Series #1

İngilizce
Sıralamalar

2021 275. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2021 16:07
T.L. Swan 3.cü muhteşem kitabı ile benim için kesinlikle tüm kitapları okunacak perfect yazarlar listeme dahil oldu :D Zaten bu aralar yeni bulduğum bazı yazarlar yüzünden inanılmaz mutlu bahtiyarım :D İlk farklı bir seriden The Casanova adlı kitabını okuyup yazarla tanıştım ve aşık oldum kitaba resmen .))) İkinci olarak bu kitabın (ki 3 kitaplık seri buda 3 çocukluk arkadaşının romanları toplamı ) olduğu Mr. Series serisinin 2.ci kitabı olan Mr. Spencer okudum oda nefisti şimdi ilkini okudum buda şahane deliricem :D Fakat okuyanlar sıra ile okusun bence çünkü bir sonrakı kitapta ilk kitabın kahramanları var güzel olur :)) Neyse gelelim kitabımıza kitap oldukça uzun olmasına rağmen çok akıcı ve nefis olduğu için hiç anlamadan okuyor bitiriyorsunuz hatta bitsin istemiyorsunuz .Ben yine özellikle ortaya kadar bazı yerlerde kahkahalarla güldüm çok eğlenceliydi . Brielle zihinsel sorunları olan bir adamla feci bir ilişki yaşayıp ayrılmış ve hayatına devam etmeye ve hayattan yeniden zevk almaya çalışıyor. Bir macera yaşamak için çok yakın kız arkadaşı ile beraber Avustralya'dan Londra'ya gelirler çalışmak için Brielle bir yıl boyunca dadı olarak çalışacak. Julian Masters iki çocuklu bir dul aileden müthiş zengin ve yargıç . İki yakın çocukluk arkadaşı var ama onlar dışında kapalı bir adam. Çocuklarına bile pek sevgi göstermiyor onları umursuyor tamam ama sevgi ve şefkat yakınlığı aleni göstermiyor . Özel hayatında asla yakın ilişki kurmuyor kadınlar ona aşık olduğunda, hemen onları terk ediyor . Arada anlaşarak belli seks arkadaşları ile takılıyor ama onlara sadık değil çünkü aynı zamanda yüksek sınıf fahişelere gidiyor. Böyle bir hayat sürmesinin nedenleri kitabın ikinci yarısında ortaya çıkıyor. İlk karşılaşmaları Julian Brielle'ı havaalanından almaya
Mr. MastersT.L. Swan · CreateSpace Independent Publishing Platform · 201828 okunma
Spoiler
·488 syf.·
2025 123. kitabı
Dadı konulu kitaplari sevsem de bu kitaba aşırı gıcık oldum. Bir kadın kendini nasıl bu kadar aciz ve ezik gösterebilir hayret ettim. Dadilik yapmak için geldiğin evde nasıl ilk günden patronun banyosuna girebilirsin direk atladım bu sayfaları o kadar utanç vericiydi ki. Tahmin ettiğimiz gibi sıradışı güzel ve hayat dolu dadı hemen çocukların kalbini kazanıyor ve babaları da görür görmez düşüyor. En azından bir hafta gecseydi. İkiside bir şekilde yaralı hadi tamam diyelim de Julian ne güzel bir mesleğin varmış güçlü karaktersin de adamı görünce niye hemen eriyorsun. Seni kovdu, hakaret etti,yemeğe çıkardı yuzune bakmadı, sevgili olduktan sonra çocuklarının asla senin çocuğun olmayacağını söyleyerek incitti vs vs yani yazsam ohhooo bir sürü incitici şey yaptı. Hala nasıl bu adama tekmeyi basmadin su gurur denen şeyden minicik olsaydı en azından. En sonunda evden ayrılmaya karar verdin onda da adamı öpüp koklayarak gittin hey Allahım! 2 ay geçti adam gelmedi yine sen hemen koyverdin kendini neymiş özlemiş.... Bu yabancılardaki aldatma saydığımız şeyleri çok basit görmelerine de ayrı bir kılım neymis evli kaldığı zamanlarda beyfendinin hiç ilişkisi olmamış tek kullanımlık kadınları olmuş sadece. Bunu nasıl normal görebilirsin yahu Brielle sende bu sebepten ayrilmadn mi eski sevgilinden. Gece gece sinirlerim zıpladı.
Aşiri iyi
2025 5. kitabı
Sonunda bulup okudum romani. Tek kelimyle Muhteşemdi! Aslinda şu meşhur miles kardeşlerden sonra sevmem sanimiştim fakat YANİLDiğimi şimdi kitap bitince anladim. Wow Gerçekten sevdiğim bi hikaye ve karekterdi.boyle azgin yarali alfa bi yargiç hiç beklemiyordum.ah bide jamesonun arkadaşi olduğunu bilmem ayri bi olay tabi tam birbirine benzeyen iki uzumlu kek...şimdi diyer kitaplara geçeceğim.seri buda. Ha bide ilk defa bi kadin karaktere gicik olmadim mileslarin kadinlarinin aksine bu kiz daha mantikli ve iyiydi.okumadiysaniz ve bu yazarin kalemini benim gibi seviyorsaniz okuyun .ah ilk defa tuylerin diken ağlayarak okuduğum sayfalari olan bi romandi.mr maters sana bi sarilabilirmiyim koçum?