Muhteşem Sıradanlar

Muhsin Doğan
Nisan 2025
Elpis Yayınları

2025 60. kitabı
Herkese Selamlar Sıradaki eserim içerisinde öykülerin bulunduğu aynı zamanda her öykü sonunda şiir ve resimlerin olduğu güzel bir kahve yanına eser okuması oldu benim için. Genelde öykülerden içsel düşünceler yer alıyor bence hepimizin kendinden bişeyler bulacağını umuyorum. Çay ocağında çalışan Adem efendi şirketim elit seviyesine rağmen orada kalmış uzun yıllar ve sonunda plazada çalışma imkanı olmuştu. Genel olarak çalışanlar onu sever oda onlara güzel çay demlerdi. Adem efendi son zamanlarda herkesin yaka silktiği müdürle ilgili çok söylenti duymuş ve problemli biri olduğunu biliyordu. Hergün yeni gelen müdürle ilgili kulağına hep çalışanlardan olumsuz olaylar duyuyordu. Üstelik bu adam evli ve çocuğu olmasına rağmen şirketteki çalışanlara laubali davranıyormuş. Gel zaman git zaman sonunda bu müdür için bir şiir yazılır ve tüm şirket çalışanlarına gönderilir. Her ne kadar Adem efendi şiiri okumak istemesede ona okur bir çalışan. Bende sizlere öykü sonunda mini bir şiir bırakıyorum… “Kılık kıyafet tamam rugan ayakkabılar Karizma yıkılıyor o ne mağrur bakışlar Sanırsın her adımda duyuluyor alkışlar Küçük dağları sen
2025 47. kitabı
Merhabalar sevgili kitap dostlarım, yine ben ;) Bugün satır aralarından kalbimize usulca sızan ama etkisiyle uzun süre içimizde kalan bir kitapla geldim. @elpisyayinlari tarafından yayınlanan,
2025 107. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2025 00:00
Bazı hayatlar sessizce akar, gözden kaçar, sıradan sanılır. Ama belki de en büyük mucizeler, en derin hikâyeler tam da bu sıradanlığın içinde saklıdır… Bir kitabın arasında unutulmuş bir mektup, her