Mantık, Beceri ve Çıkarım Yetisiyle Çözülebilecek Başlangıç Seviyesinden İmkansıza 100 Gizem

Murdle - Cilt 2

Olimpos Yayınları
9786255919007

2025 26. kitabı
Okunma: 26 Ağustos 2025 22:41
İlk cildine oranla bulmacaların daha kolay geldiğini söyleyebilirim. Sanırım konsept aynı olduğu için bu durumu yaşadım. Daha farklı gizemler ya da zorluklarla daha eğlenceli ve zorlayıcı hale getirilebilirdi diye düşünüyorum. Umarım 3. Cildinde biraz farklılık katılmıştır. Bir de çözümü imkansız hale getiren çeviri hataları hala devam etmekte. Sürekli ingilizce versiyonunu bulup bir olumlu/olumsuzluk eki konmaması yüzünden karşılaştırma durumunda kaldım. Onun haricinde bulmacaların bir bütün olup kendi içinde hikaye anlatması durumu çok hoş lakin katillerin kendi içerisinde sürekli dönmesi ve cinayetlerin sonuca bağlanmaması devamlılık kaybı yaratıyor. Son bulmacada bu olayları çarpıcı bir sonla harmanlayabilirdi. Böylece sadece bir bulmaca kitabı olarak kalmazdı belki.
Murdle - Cilt 2G. T. Karber · Olimpos Yayınları · 20256 okunma

G. T. KarberYazar · 0 kitap
Greg T. Karber, Murdle cinayet gizemi bulmaca kitapları serisinin ve bu seriye ait web sitesinin yazarı olarak tanınan Amerikalı bir yazardır.