Sekülerleşme ve Terör Çağında Hıristiyanlıktan İslama Geçiş

Ocak 2019
Mana Yayınları

2024 62. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2024 17:48
Bir Hristiyan olarak İslam hakkında eleştirel bir kitap yazmaya başlayan Ĵoram bu serüvende İslama bakışını sarsan çok şeyle karşılaştı. Başta İslama dair olumsuz ne var ise ortaya koymaya çalışmak isteyip sonra araştırmaları sonucunda bu fikirlerinden vazgeçip Müslüman olmanın kapılarını kendisine açmıştır. Hem Müslümanlar hem de gayrimüslimler için mutlaka okunması gereken ibretlik bir kitap.
MürtedJoram van Klaveren · Mana Yayınları · 202417 okunma
2025 62. kitabı
İlk olarak bir İslama geçiş sürecinin hikayesini okuyacağımı zannederek başladım. Çünkü yazarın ibtida öyküsü önceden biliyordum. İslamı eleştirmek için kitap yazmaya başlayıp Müslüman olan birisi. Bu kitap da İslamı araştırırken sorduğu sorulara aldığı cevapları derlediği bir akaidvari bir kitap olmuş. Kalben ve aklen İslama geçiş sürecinde İslâm hakkında yanılgı ve yargıları hakkında entelektüel ilmi bir çalışma olmuş. Genel olarak önce Tanrı / Allah algısını sonra Muhammed aleyhisselam'a yönelik iddiaları sonra kur'anı kerim incelemesi şeklinde ilerliyor. Faydalı.
MürtedJoram van Klaveren · Mana Yayınları · 202417 okunma

Joram van KlaverenYazar · 1 kitap
Joram Jaron van Klaveren Hollandalı bir politikacıdır. Özgürlük Partisi üyesi olarak 17 Haziran 2010 - 21 Mart 2014 tarihleri ​​arasında milletvekili olarak görev yaptı. Daha sonra 23 Mart 2017 tarihinde sona erecek görev süresine kadar bağımsızdı. eşitlikçilik ve özgürleşme.