Mutfaktaki Mucize - 150 s.
Merhabalar
İki yazarın beraber yazdığı #mutfaktakimucize...
Zayıflamak isteyen, sürekli zayıflamaya çalışıp pes edenler var mı aranızda Tam size göre bir kitap.
İki yazarımızın da zayıflama öykülerini okuyoruz kitapta. Yaşadıkları size güç verecek, motive edecek
Aynı zamanda yazarlarımız aşçı. Yemek tarifleri de yer alıyor kitapta Aynı zamanda diyet listesi de var Severek okuyacağınızı düşünüyorum.
Beslenmeni değiştir, hayatın değişsin.
Mutfaktaki MucizeHürriyet Turnalı · Az Kitap Yayıncılık · 202110 okunma
Güçlü kendini bilen kadınların sağlıklı ve güzel tarifleri, rutinleri, bilgileri var. Ms hastalarına yol gösteren, yüz yogasının faydasını görenin görüşleri...
#kitapyorumu
Yasemin Hüzmeli profesyonel aşçı, MS hastası olduğunu öğrendiğinde yaşam mücadelesini hiç bırakmamış ve beslenme tarzını değiştirerek ve egzersizlerle hayatını daha kaliteli yaşamaya başlamıştır. Bağışıklık sistemi güçlendirici sağlıklı yemek tarifleri oldukça lezzetli görünüyor
Hürriyet Turnalı bir yazar, kolesterol tavan ve şeker sınırda kilo ise birikmiş 60 yaşında iken bu gidişe dur diyebilmiş . Diyetisyenin önerileri ile ideal kilo ve sağlıklı bedenine kavuşmuş. Deneyimlerini bizimle paylaşıyor. 18 diyet listesi ve örnek sağlıklı tariflerle bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız . Ben öyle yapacağım ve mutfağımda hep elimin altında olacak.
Mutfaktaki MucizeHürriyet Turnalı · Az Kitap Yayıncılık · 202110 okunma
Merhaba 1000kitap ailem. Bildiğiniz üzere ben artık hayatımdan şekeri tamamen çıkarma kararı aldım... Bilmiyorsanız da öğrendiniz
Bugün sizlere daha çok diyettekilere uygun bir tarif kitabıyla geldim. Kitapta başlarda kısa yazılar ve hemen ardından tarifler yer alıyor.
Ama bence bu pandemi döneminde de, normalde de herkesin sağlıklı beslenmesi gerektiğinden dolayı herkes bu kitaba bir şans vermeli
Ben çok beğendim hatta bazı tarifleri çok yakında denerim ve size mutlaka bahsederim. Çok merak ettiklerimi işaretledim bile
Zaten tarif kitabı olduğu için hızlıca okunup işaretlenebiliyor.
Sağlıkla kalın, kitapla kalın
Hürriyet Turnalı; subay bir baba ile gazeteci bir annenin kızı... Ünlü bestekar Mevlevizade Zekai Dede Efendi'nin de torunu. Gizemli ve birkaç versiyonu olan hayat hikayesine göre; sahnede dans etmiş, şarkı söylemiş. Şimdi demans hastası babasıyla birlikte yaşıyor; kitaplarını yazıyor.