48 dk.
Azerbaycanca
Sıralamalar

·32 syf.·
2020 94. kitabı
Audrey Hepburn'un hayatı basit ve kısa bir şekilde özetlenmiş . Bu minicik özete göre hayatı hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Ben bu serinin geri kalan kitaplarını da alıp okumak istiyorum.Okumanızı tavsiye ederim.
Audrey HepburnMaria Isabel Sanchez Vegara · Martı Çocuk Yayınları · 201842 okunma
2022 2. kitabı
Bir arkadaşımın çocuğunun elinde gördüm ver bakayım bi inceleyeyim derken bitirivermişim. Çok tatlı ve çocuklara çok uygun bir kitap. Merak ettim şöyle bir seriyi inceledim seçilen karakterler o kadar güzel ve farklı ki. Piyasada hep aynı insanların başarılarından bahsedilmesinden sıkılmış olan bana çok güzel geldi. Varsa çocuğunuz alın okumasını sağlayın hatta beraber okuyun
Alıntı
2025 5. kitabı
2 yasindaki kizimin en sevdigi kitaplardan biri. coco chanel Ile basladigimiz kucuk insanlar buyuk insanlar serisine diger guzel kitabi. Bu degerli insanlari tanimak icin giris kitabi denebilir. Ilustrasyonlar harika her cocuk okumali

Maria Isabel Sanchez VegaraYazar · 17 kitap
İspanya'nın Barselona kentinde doğan Maria Isabel Sánchez Vegara, çocuk kitapları için sürekli yeni konseptler arayan bir yazar ve yaratıcı yönetmendir. On beş yılı aşkın bir süredir önde gelen reklam ajanslarındaki müşteriler için çalışan kitapları, yaratıcılığı öğrenmeyle birleştirerek çocuklarla popüler kültür arasında yeni ve taze bir ilişki kurmayı hedefliyor.