Ödüllü Ölüm

Destek Yayınları
Sıralamalar

·256 syf.·
2015 43. kitabı
Ayşe Erbulak'ın son kitabı da elimde.. Şimdi ve daha önce okuduğum üç kitabı da dil ,sadelik ve akıcılık yönünden güzel ve aynı ama konu olarak polisiye olmasına rağmen çok basit bulduğum eserler bunlar.
2024 146. kitabı
Okunma: 23 Kasım 2024 02:02
Ödüllü Ölüm yorulmadan okunan klasik bir Ayşe Erbulak kitabıdır ;) Karakterler iyiden iyiye yaşamımda yer etmiştir ;) Israrla tekrar edilen tekrarlar beni biraz bezdirmiştir ;) Teşekkürler Kıymetli Ayşe Erbulak ...
2019 132. kitabı
Öncelikle çok üzgünüm çünkü Meral ve Zeynep hafiyecilik oyununu bıraktılar. Bu kitap Hafiye Karılar üçlemesinin son eseri. Kitapta bir ödül jürisinden üç kişi öldürülüyor. İşte tam bu anda enteresan bir hikaye başlıyor. Ve beklenmedik bir sonla karşılaşıyoruz. Evet katil beklenmedik biri. Neyse konuyu bu kadar yazmak kafi. Gelelim düşüncelerim kısmına. Çok sevdim herkesi. Bütün kahramanları. Yani katil kısmını değil Meral'i, Zeynep'i, Arda'yı, Alican'ı, Deniz'i... Hele Zeynep'le Meral arasindaki o dostluk beni bitirdi. Samimiyet yoksunu insanlarla dolu 2019 seninin özellikle bu samimiyet fukarası insanlara daha çok rast geldiğim sürecinde iyi geldiler bana. Teşekkürler Ayşe Erbulak. Kalemine sağlık. Parmakların dert görmesin.

Ayşe ErbulakYazar · 9 kitap
Oyuncu, karikatürist Altan ERBULAK'ın kızı Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan sonra babasıyla birlikte tiyatroyla tanıştı. Çeşitli yayın organlarında çalıştıktan sonra babasının ölümü hayatında değişiklikler yarattı. 1987 yılında Ali Poyrazoğlu ile ''Seçimler'' adlı oyunda sahne aldı. Tiyatroya olan düşkünlüğü nedeniyle çok iyi bir kariyerden ayrılıp, İstanbul Belediye Tiyatrosu'nda günde 40 bin liraya arkadan geçen kızı oynamaktan çekinmedi. ''Tiyatro sahnesi kurtlar sofrasıdır'' diyen yakın arkadaşlarının sözlerinden sonra tiyatroya veda etti; ''Tiyatroyu çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım. Ben hiçbir zaman kurt olamam diyor. Şu an Norveç'te eşiyle birlikte yaşıyor, orada oyunculuğa devam ediyor.