4 Aralık 2022
Avery Keelan
9781990886027

·568 syf.·
2026 71. kitabı
Kitabın sayfa sayısını görünce açıkçası çok bir şey beklemiyordum ve bence gereksiz uzatılmış diyebileceğim bir konuya sahip bir kitap olarak başlamıştım. Ama okurken hiçbir şekilde sıkmadı kesinlikle akıcıydı bazı şeyler evet daha kısa yer verilebilirdi dediğim noktalar oldu ama baktığınızda akıcılığı bozan şeyler değil kesinlikle. Bir spor romantizminin vermesi gereken her duyguyu size veriyor hokey seviyorsanız bununla ilgili romantik kitaplar okumaktan keyif alıyorsanız kesinlikle şans verebileceğiniz bir kitap. Kadın karakterimiz eski sevgilisi yüzünden o kadar çok özgüven eksikliğine sahip ki ve kendine her noktada o kadar suçluyor ki insan üzülüyor ama Chase hayatına girdiği itibaren kızın özgüven sahibi olması kendine güvenmesi yetersiz hissetmemesi için öyle güzel davranıyor ki kesinlikle çok iyi bir karakterdi yakın zamanda okuduğum en iyi Green Flag erkek karakterlerden. Luke ABV. Yani o kadar pislik bir erkek arkadaşsın ki sonrasında da manyak kıza en doğum gününde terk et sonrasında da kızı hep rahatsız etti kitabın sonunda başına gelen her şeyi kesinlikle hak etmişti
OffsideAvery Keelan · Avery Keelan · 202211 okunma
2025 44. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2025 21:12
Neden bilmiyorum ama dinlerken aşırı keyif aldım. Çok sakin ortalama bir kitaptı aslında ama herhalde ihtiyacım olan buymuş. Çok bir şey beklemeden çıtır çerez romantik okuma olarak okunabilir
OffsideAvery Keelan · Avery Keelan · 202211 okunma