Ölümle Randevu

Gerard de Villiers
1987
Tay Yayınları

Gerard De Villiers - Ölümle Randevu (SAS 001)
·224 syf.·
2021 28. kitabı
Hali hazırda okuduğum iki roman varken bir anda bu kitabın sayfalarının arasında buldum kendimi. Güzel de bir deneyimdi doğrusu. Biraz nostaljik James Bond havasında yazılmış bir roman gibiydi. Ama bu kitapta 007'nin daha çok seksapelliği ve doyumsuz şehveti var gibiydi. Zaman ötesi teknolojik evcilik oyunlarına rastlamıyorsunuz. Ian Fleming 'in James Bond' u gibi bu kitapta da "SAS" kod adlı "Malko" zekasıyla olayları çözüyor. Kendisi Avusturyalı, altın sarısı parlağı gözleriyle, karizması ve ortalama üzerinde libidosuyla Gizli Ajan kontenjanı için biçilmiş kaftan. Ayrıca Avusturya'da şatosu olan kahramanımız günlük hayatta da bir prens. Uçuyoruz tam uçalım dimi? Farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için güzel bir kitap olabilir. #sas Gerard de Villiers Ölümle Randevu #001
Ölümle RandevuGerard de Villiers · Tay Yayınları · 198728 okunma

Gerard de VilliersYazar · 74 kitap
8 Aralık 1929 tarihinde Paris Fransa'da doğan ve 31 Ekim 2013'te Paris Fransa'da hayatını kaybeden Fransız edebiyatının dünyaca ünlü casusluk romanları yazarı. 200 kadar kitaptan oluşan SAS dizisi tüm dünyada 150 milyon satan De Villiers, edebiyat eleştirmenlerince küçümsenmekle birlikte, büyük bir popülerliğe ulaşmıştı. Fransız yazar, bir açıklamasında, edebi bir yazar olmak gibi bir kaygısı olmadığını, kendisini insanları eğlendirmek için yazan bir öykü anlatıcısı olarak gördüğünü belirtmişti.