Bir gün gelecek, bir gün kalacak...

Önce Sen

Çağatay Öztürk
Ocak 2017
İnkılap Kitabevi

2018 14. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2018 10:50
Bize hayatın hangi noktasında "Önce Sen" dememiz gerektiğini, "Önce Sen" derken bile aslında önceliği kendimize verdiğimizi açıklayan bir kitap. Başarılı bir kitap olmuş. Elbette aynı fikirde olmadığım yerlerde var, ama güzel bir psikoloji kitabı olmuş. Yazarın emeğine sağlık. Keyifli Okumalar =)))
2022 27. kitabı
Okunma: 19 Ekim 2022 16:06
Ailemiz çocuklarımız akrabalarımız iş arkadaşlarımız sevgililerimiz flörtlerimiz yeni tanıştığımız biri ve biten ilişkiler hakkında yazılmış güzel bilgiler barındıran uyaran uyandıran bir kitap tavsiye ediyorum sizde memnun kalacaksınız
2017 5. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2017 00:15
Sade, net ve sıkmayan bir kişisel gelişim kitabıdır kendisi. Bu kategori hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişiler tarafından bile anlaşılır açıklıkta bir dili var. Tavsiye ederim.
Kişisel Eğitim
2023 2. kitabı
Yazar, bu kitabında kişisel gelişim konularını işlemiş. Yaklaşık 10 bölümden oluşuyor ve o bölümlerde farklı konulardan bahsediyor .Okurken hiç sıkılmıyorsunuz.Sohbet eşliğinde geçmiyor fakat çok akıcı.İyi okumalar.
2017 6. kitabı
Okunma: 10 Mart 2017 19:42
Keşfedilmesi gereken, yeni bir kitap. Ben bir gazetede görüp merakımdan sipariş verdim. Ve gerçekten de okurken keyif aldım. Yazarın dili kullanımı ve uslubü oldukça iyi. Kitabı benim için ilgi çekici yapan en önemli unsur ise anlatılanların genellikle yaşanmış olaylar olması. Kitabı okurken gündelik hayatın içinden çok şey bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Çağatay ÖztürkYazar · 7 kitap
İlk - orta ve lise öğrenimini Türkiyede tamamlayan Çağatay C. ÖZTÜRK Yüksek Öğrenimini İngiltere'de tamamlamıştır. Önlisansını Psikoloji ve Sosyoloji ağırlıklı bir alan üzerine Middlesex Üniveristesinde Sosyal Bilimler Fakültesinden mezun olarak tamamlayan Çağatay C. ÖZTÜRK ek bölüm olarak Film üzerine eğitim almıştır. Yüksek lisansını da yine Middlesex Üniversitesinde Psikanaliz alanında tamamlayan Öztürk yüksek lisans araştırmasını Oxford Üniversitesinde yapmıştır. Gerek Londra'da bulunan Ulusal Sağlık Servisi, gerekse özel olarak kendi kliniğinde psikoterapist olarak çalışan Çağatay C. ÖZTÜRK Kasım 2006 ayında Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır. Halen İngiltere'de bulunan 'Tamamlayıcı Tıp Derneği' - Complimentary Medical Association üyesi olan Öztürk Middlesex Üniversitesinde PhD (Doktora) araştırmasını sürdürmektedir.