Önemsemek

Nar Yayınları
Ciltli

·40 syf.·
2025 14. kitabı
Sevgili Kobi Yamada’ nın kıymetli kaleminden ve #elise.hurst ‘un harika çizimlerinin eşlik ettiği yine bir inci tanesini okuyup, inceleme şansım oldu. Yazarımız bu kıymetli eserinde kaderine mahkum bırakılmış atıl bir arazinin ,bahçıvanın özverisi, sabrı, karşılıksız sevgi ve emeği sonucunda var olabileceğine inanılması dahi güç olan bir güzelliğe nasıl dönüştüğünü , İyi yapılan her şeyin merkezinde önemsemek olduğunu, gerçek mutluluğun yapmanın, vermenin ve bağ kurmanın içinde gizli olduğunu aktarmış biz okulara. Küçük bir çocuğun gözünden, dünyanın renklerini değiştirecek, geleceğe yön verecek en önemli detayın sevgi ve önemsemek olduğunu vurgulayan bu kıymetli kitabımızı 7’den 77’ye her yaştan okuyucuya okuyup incelemeleri için içtenlikle tavsiye ediyorum
2025 92. kitabı
Merhaba kitap severler; New York Times'ta en çok satan kitaplardan biri ile geldim. Yazarın kalemine hakimim, Çocuklara öğretici bir etkisi var. Kahramanımız yeşillin her tonu olan bir bahçenin içindeydi. Henüz kendisi de nerde olduğunu bilmiyordu. Bahçıvan ile tanıştı. İsteyince her şey yapabileceğini, o çorak araziyi nasıl cennete çevirdiğini anlattı. Yorulduğunu, vazgeçtiğini belirtip, sevgiyle, umutla yeşert tipini anlattı. Önemsemenin gücünü, bir tohum ile ne mucizeler olabileceğinin önemi okuyucuya çok iyi yansıtılmıştı. Tavsiye öneri bırakıyorum. Kitap ve sevgiyle kalın.
bibliyofilin kitaplari
bibliyofilin kitaplari
@nar.cocuk kobiyamada Önemsemek narçocukyayınlari #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku #fyp reklam deği̇l #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2025 Okuma Raporları
·40 syf.·
2025 92. kitabı
Önemsemek, Kobi Yamada’nın yalın ama kalbe dokunan metinlerinden biri. İlk bakışta bir çocuk kitabı gibi görünse de, aslında her yaştan okura sessizce seslenen felsefi bir metin. Kitabın Temel