9 Haziran 2018
Epsilon

2020 2. kitabı
Babası orduya yazıldığı için, büyükbabasının yanında kalmak durumunda kalan Peter, evcilkeştirdiği tilkisini de doğaya bırakmak zorunda kalıyor. Çok geçmeden bunun büyük hata olduğunu fark ediyor. Tekrar ormana gidip tilkisini bulmaya çalışma çabasını konu ediyor kitap.. İlk kez bi çocuk kitabı okudum. Bu kadar heyecanla severek okuyacağımı beklemiyordum. Hayvanların hisleri güzel anlatılmıştı. Animasyon tadında ;)
PaxSara Pennypacker · Epsilon · 201866 okunma
BURADA GERÇEKLEŞMEMESİ HİÇ GERÇEKLEŞMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ .
2023 157. kitabı
Tilki Pax kendisini henüz yavruyken kurtaran Peterin yanından bir dakika olsun ayrılmaz . Ta ki orduya kaydolan babası Peter ' a onu doğaya bırakmasını söyleyene dek . Büyükbabasının yanına gönderilen Peter, olması gereken yerde pax' ın yanında değildir artık . Ama buna çok fazla dayanamaz ve anlaşan savaşa rağmen tilkinin kavuşmak için yola koyulur . Sabırla bekleyen Pax de bu arada yeni maceralar ve yeni keşifler peşindedir... İnsana ve savaşın bedellerine getirdiği bakış açısıyla Pax şimdiden sevilen bir klasik olmaya aday .
2020 7. kitabı
Okunma: 05 Mart 2020 13:53
Kızımın okumamı istediği bir kitap. Yetişkinlerin çoçukların temiz, saf , sevecen duygularını nasıl körelttiğini ama bunun üstesinden nasıl gelebileceğini ve azmi, savaşın insanda ve doğada yarattığı yıkımı bir çocuğun ve tilkinin ayrılışı üzerinden anlatan bir kitap. ( 10 yaş ve üzeri için)

Sara PennypackerYazar · 4 kitap
Sara Pennypacker 1951 yılında Massachusetts'de doğmuştur. Çocuk edebiyatı üzerine verdiği eserleriyle tanınır. Aralarında, Christopher Ödülü (Christopher Award) ve Altın Uçurtma Ödülü (Golden Kite Award) gibi birçok ödül kazanmıştır. Kitapları: Clementine Dizisi - Clementine (2006) - (Clementine, Epsilon Yayınları, 2012) - The Talented Clementine (2007) - (Clementine Ve Müthiş Yetenekleri, Epsilon Yayınları, 2012) - Clementine's Letter (2008) - (Clementine Mektup Yazıyor, Epsilon Yayınları, 2012) - Clementine, Friend of the Week (2010) - Clementine and the Family Meeting (2011) - Clementine and the Spring Trip (2013) - Completely Clementine (2015) Stuart Dizisi - Stuart's Cape (2002) - Stuart Goes to School (2005) Flat Stanley Dizisi - The Mount Rushmore Calamity (2009) - The Great Egyptian Grave Robbery (2009) - The Japanese Ninja Surprise (2009) - The Intrepid Canadian Expedition (2009) Diğer Kitapları - Sparrow Girl (2009) - Pierre In Love (2007) - Pax (2016)