53 dk.
Nisan 2024
Bilgi Ağacı Yayınları

Mutlu Pazarlar:)
2024 1. kitabı
Çocukların dünyası ne kadar tanıyoruz? Doğruyu öğretmeye çalışırken belki de sihirli dünyalarını anlamaya vakit ayırmıyoruz bile..Ayağını kıran Ali Ozan ın hastane günlerinde hayal dünyası sizi gülümsetmeye yetecektir.
2024 1. kitabı
Kitap çok akıcı dille yazılmış.Çok severek okuduk.Çocuklar için çok yararlı bilgiler var.Hikaye örgüsü çok gerçekçi kurgulanmış.Çocuklar için kesinlikle çok faydalı bir eser olmuş.
2025 1. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2025 22:03
Petrikor Selda Fırıncı #okudumbitti #kitapyorumu #seldafırıncı #petrikor #bilgiagaciyayinlari #hikaye #öykü #çocuk #edebiyat Hayatımızın anlamını keşfetmek ve o amaç için çabalamak değil miydi bizi yaşayan kılan. Kitap, günümüz sorununu,çocukluk evresinin sancısını ele alıyor. Çocuklar için çok yararlı bilgiler var.Hikaye örgüsü çok gerçekçi kurgulanmış. @seldaaydinfirinci Üzüntüler büyükler için, çocuklar hep mutlu olsun. Herkesin dünyasına dahil olmak pek mümkün olmuyordu.İletişim kurmayı denedikten sonra olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Oysa insan, hedefe koşarken kendinden neler verdiğini hesaba katmalıydı. #okumaknegüzelşey #iyikikitaplarvar
Hikaye

Selda FırıncıYazar · 0 kitap
"Petrikor" çocuk kitabının yazarı.