-Niyetleri bizi öldürmekse bunu herkesin ortasında yapamazlar. Bizleri katlederek uluslararası bir skandal yaratmak işlerine gelmez.
-Kimin haberi olur ki Kate? Biz bu kaçıkların insafına kalmışız. Dünyanın geri kalanının ne düşündüğü umurlarında mı? Canlarının istediğini yapıyorlar.
📚🔔 Tatil zili çaldı!
Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞
Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Alexander, büyükannesi Kate'in gençken sırtında bir çantayla bğtğn dünyayı dolaştığını ve genellikle mezarlıklarda yattığını hatırlamıştı çünkü mezarlıklar son derece güvenli olur, geceleri oralara kimse sokulmazdı.
Afrika tanrıları, başka halkların tanrılarından daha merhametli ve sağduyuludur. Hristiyanların Tanrısı gibi insanı cezalandırmaz onlar. Ruhların sonsuza dek acı çektikleri bir cehennemleri yoktur onların. Afrika'da bir ruhun başına gelebilecek en kötü şey yolunu kaybedip tek başına dolaşmasıdır. Bir Afrika tanrısı, insanları tek bir hareketle silebileceği günahlarından kurtarmak için tek oğlunu çarmıhta ölmeye mahkum etmez.
Konut inşa etmek, bitki dikmek, insanları beslemek, zayıfları korumak, yaşam koşullarını iyileştirmek için insanları bir araya getiren olumlu dayanışmanın tam tersidir bu. Olumsuz dayanışma, savaşmak, şiddet uygulamak, suç işlemek için gösterilen dayanışmadır.