Cruel Shifterverse #5

Sıralamalar

6. Kitap spoilerli yorum. Psycho Gods
·696 syf.·
2025 136. kitabı
6. Kitap yok o yüzden bu kitaba yazdım incelememi spoiler var. Son kitabimiza geldik ama burdan yazarimiza şunu demek istiyorum buna gerek var mıydı? Sadie'nin kitabında da 2 kitap hatta onun üç kitabında kriz geçirdim alfalar çok korumacı ve iyi değildi hatta son kitapta baya hayal kırıklığına uğratmışlardı. Sadie yi çok sevdim ama yapılana sessiz kalması beni çok kizdirmisti. Aran'in hikayesine geçersek eğer iki kitap boyunca ki sayfa sayısında hiç az değildi Aran'in zorbalanmasini okuduk neyseki Aran kendini savundu ezdirmedi. Son kitapta ise gün intikam vaktiydi hepsini güzelce süründürdü çok mutluyum bu konuda. Sürekli zorbalandi savaştı yaralandı niye demek istiyorum bu kadar uzun olmasına sevinsem de sürekli kitap boyunca kan aktı durdu. Hatta rüyalarıma bile girdi birinin kanini bardağa akittigini gördüm Kitaba hayran kaldım seri kitaplarında ilgimi kaybetmeden okumak zor bunda sona kadar geldim son kitap biraz yeter artık dedirtse de son 250 sayfa falan şok ve heyecan içinde okudum. Özellikle "Basindan beridir bendim. Ben Malum hanesinin ejderhasıyım." Dediği yer mükemmeldi.. Jinx onun özel oldugu belliydi ama bu kadarını asla tahmin edemezdim diğer iki kardeşe çok üzüldüm. Jax'in kardeslerine bu kadar sevgi dolu olması harikaydı. Aran ve Sadie arkadaşlığı çok cilgincaydi Sadie kendini çok aştı iyiki de aştı. Bitirdim ama mutluyum.
Psycho DevilsJasmine Mas · Jasmine Mas · 20234 okunma

Jasmine MasYazar · 0 kitap
Jasmine Mas is a New York Times bestselling author of fantasy romance. Her books have been translated into over 20 languages. She has a degree in ancient Greco-Roman classical studies from Georgetown University, and is a former lawyer who spends all her free time writing about strong women in magical worlds. She lives in Florida with her husband Evan and cat named Boo. She loves connecting with readers on TikTok and Instagram at @jasminemasbooks.