Chateau #2

‎ Independently Published
İngilizce
Sıralamalar

2025 247. kitabı
Yazar gene beni manyağa bağladı saolsun.O kadar sürükleyici ve değişik bir kurguydu ki iki günde bitirdim. Yazarın toplamda 5 tane serisini okudum ve kalemiyle tanışmak isteyenlere The Banker,The Skulls ve bu serisini tavsiye ederim.Diğerleri daha sıradandı bence.Onlardan uzak durun. Raven kız kardeşini büyüten ve sorumluluğunu çok ciddiye alan bir abla.Fransaya yerleşmiş ve kardeşi de onu ziyarete geldiğinde bir gece kendilerini kaçırılmış olarak bir kampta buluyorlar. Kamp gerçekten çok kötü şeylerin ve zor çalışma koşullarının olduğu bir yer.Neden kaçırıldığını ve kimin sorumlu olduğunu öğrenmeye çalışırken bir gardiyanla yakınlaşıyor.Gardiyanın kim olduğunu ve neden ona yardım ettiğini anlamaya çalışırken bir yandan da sürekli kaçmaya çalışıyor ve gerilimi,macerası yüksek mükemmel bir kurgu çıkıyor ortaya. Raven çok çok güçlü bir kadın karakterdi.Benim okuduğum kitaplar arasında unutulmaz olarak kesinlikle yerini aldı.Kardeşi ve oradaki kadınlar için yaptıkları,ablalığı ve sonra aşkı mükemmeldi.Magnusu da sevdim ama asıl olay Ravendeydi. 3. Cü ve 4.ncü kitaplar kardeşi Melanie ve ismi lazım değil pislik hakkında.Bu mükemmel iki kitaptan sonra okuyabilir miyim bilmiyorum.O kadar sevdim ki tadım kaçsın istemiyorum çünkü kesinlikle bu kitaplardaki erkek bir pislikl!!! 1 de ve 2 de kendisinden nefret ettirdi.Sevebileceğimi sanmıyorum.Çünkü yazar ne kadar manyak olsada karakteri size aşık olunca sevdiriyor ama bunun yaptıkları yenilir yutulur değildi.Ama mecbur okuyacağım Kurgusuyla ve anlatımıyla çok içine çekildiğim bu iki kitaba puanlarım 10 Aşırı sürükleyici ve etkileyici.Bence kesinlikle okuyun!!! (Bu arada kitapta dark kısmı diğer serilere göre çok daha az .Bence tam dozunda yani)
The CampPenelope Sky · ‎ Independently Published · 20213 okunma

Penelope SkyYazar · 18 kitap
Penelope Barsetti New York Times ve USA Today'in en çok satan yazarlarından Penelope Sky, karakterlerine ne kadar karanlık görünürlerse görünsünler, onları kendine aşık eden karanlık aşk romanlarıyla tanınır. Kitapları dünya çapında birçok dile çevriliyor ve dünya çapında bir milyondan fazla sattı. Eşiyle birlikte Kaliforniya'da küçük bir kasabada yaşıyor ve zamanının çoğunu arka verandasında yazarak geçiriyor.